Au sosit primele 1200 de tablete electronice pentru elevii din județ

29 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Politica si administratie

 

Guvernul României, prin Ministerul Educației și Cercetării, a trimis pentru județul Hunedoara 1200 de tablete electronice, reprezentând prima tranșă din cele 2759 de tablete alocate elevilor din școlile hunedorene, conform Programului național „Școala de acasă”.

Dispozitivele electronice cu conexiune la internet au fost recepționate de către Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, s-a realizat verificarea tehnică a acestora și au fost predate directorilor unităților de învățământ care au înregistrat solicitări în acest sens în cadrul aplicației informatice naționale.

Dispozitivele vor ajunge miercuri la elevii unităților de învățământ de nivel gimnazial, după configurare, fiind distribuite de către directorii unităților școlare, conform criteriilor de repartizare prevăzute în OMEC 4738/2020, în baza unui Contract de comodat.

Următoarea tranșă de tablete achiziționate în cadrul programului menționat, este așteptată în județul nostru în data de 15 decembrie și va acoperi necesarul dispozitivelor electronice pentru elevii de nivel gimnazial din județ. (Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

 

 

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident rutier cu trei răniți în Dobra

   În această după amiază de sâmbătă, la ora 16:45, pe DN 68A, în localitatea Dobra a avut loc un...

Disputa dintre aleșii AUR și Primăria Deva, rezolvată de tribunal

Mircea Crivăț Tribunalul Hunedoara a rezolvat definitiv disputa juridică privind validarea mandatelor de consilieri locali ai municipiului Deva, aleși pe...

Bulina neagră

Constantin Pus, tânăr din municipiu Petroşani Pentru că a fost condamnat în prima instanţă la 2 ani închisoare, pentru tâlhărie...

Închide