Au sosit primele 1200 de tablete electronice pentru elevii din județ

 

Guvernul României, prin Ministerul Educației și Cercetării, a trimis pentru județul Hunedoara 1200 de tablete electronice, reprezentând prima tranșă din cele 2759 de tablete alocate elevilor din școlile hunedorene, conform Programului național „Școala de acasă”.

Dispozitivele electronice cu conexiune la internet au fost recepționate de către Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, s-a realizat verificarea tehnică a acestora și au fost predate directorilor unităților de învățământ care au înregistrat solicitări în acest sens în cadrul aplicației informatice naționale.

Dispozitivele vor ajunge miercuri la elevii unităților de învățământ de nivel gimnazial, după configurare, fiind distribuite de către directorii unităților școlare, conform criteriilor de repartizare prevăzute în OMEC 4738/2020, în baza unui Contract de comodat.

Următoarea tranșă de tablete achiziționate în cadrul programului menționat, este așteptată în județul nostru în data de 15 decembrie și va acoperi necesarul dispozitivelor electronice pentru elevii de nivel gimnazial din județ. (Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

 

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare