Sport

Au scăpat de-o contracandidată

Ciprian Marinuţ

Minerul Lupeni a evitat paşii greşiţi, pe teren propriu, şi în partida cu Fortuna Covaci, reuşind să câştige cu 2-0 şi să-i scoată pe adversarii de sâmbătă din cursa pentru evitarea retrogradării.

I-au condamnat la retrogradare

„Lupii negri“ şi-au completat „zestrea” din clasament cu trei puncte de aur şi le-au retezat celor de la Fortuna Covaci şi ultimele speranţe de a se mai salva de la retrogradare. Mult mai experimentaţi, fotbaliştii antrenaţi de Petre Gigiu şi Iosif Rus au jucat fără trac şi au câştigat clar, 2-0, în faţa unei echipe care şi-a vândut scump pielea şi a luptat până în ultimul minut.

Minerii au deschis scorul după un sfert de oră de joc prin ex-corvinistul Robert Cristian, care a reluat în plasă o centrare perfectă a lui Omoduemuke. Fortuna şi-a făcut singură viaţa grea după pauză, întrucât Vodiţă (min. 76) a fost eliminat, pentru cumul de cartonaşe galbene. Minerii au profitat de situaţie peste doar două minute prin Kalai, cel mai bun jucător al lor, care a înscris cu o lovitură de cap, dintr-o centrare a lui Diaconescu, stabilind scorul final la 2-0. „Echipa a reuşit un meci foarte bun. Fortuna şi-a jucat la Lupeni ultima carte, iar acum sunt ca şi retrogradaţi. Jucătorii mei au făcut o mare risipă de energie şi dacă la pauză scorul ar fi fost 5-0, nu cred că s-ar fi supărat nimeni”, a declarat Petre Gigiu, antrenorul Minerului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura