Au sărit de la 13 metri înălţime, ca să scape de poliţie

7 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Livia Botici

Trei tineri, toţi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice au ajuns la spital în stare gravă, după ce au sărit de pe un parapet, înalt de 13 metri. Saltul iresponsabil a fost făcut de aceştia după ce unul dintre ei, care nu avea nici măcar permis de conducere, a produs un teribil accident de circulaţie.

Depăşire neregulamentară
Luni dimineaţa, la ora 5, cei trei bărbaţi, toţi din judeţul Ialomiţa, circulau cu un autoturism Ford pe drumurile publice, cu toate că nici unul dintre ei nu avea permis şi, pe deasupra, mai erau şi băuţi bine. Pe raza localităţii Gothatea, şoferul a efectuat o depăşire neregulamentară pe pasajul peste calea ferată, în zona de acţiune a indicatorului rutier „depăşirea autovehiculelor cu excepţia motocicletelor fără ataş interzisă”, şi s-a izbit frontal cu o altă maşină, care circula regulamentar. În urma impactului, o tânără de 20 de ani, din comuna Gurasada, pasageră în autoturismul lovit în plin, a ajuns la spital în stare gravă.

Au fugit de la locul accidentului
Probabil treziţi din beţie şi văzând nenorocirea pe care au produs-o, cei trei tineri, ce se aflau în autoturismul Ford, au ieşit din maşină şi au rupt-o la fugă. De frică să nu fie prinşi de oamenii legii, bărbaţii, toţi în vârstă de 27 de ani, au fost atât de inconştienţi încât, atunci când au dat de un pasaj peste calea ferată, înalt de 13 metri, au sărit fără să stea prea mult pe gânduri. Din nefericire pentru ei, în urma impactului cu solul, fuga de răspundere a luat sfârşit, întrucât au suferit leziuni ce nu le-au mai permis să se deplaseze. La scurt timp, poliţia şi medicii au ajuns la faţa locului, dar din cauza rănilor suferite de tineri, oamenii legii nu au putut stabili care dintre ei s-a aflat la volan. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri, întrucât se află în stare gravă.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Caravana filmelor româneşti a ajuns în Deva

Ieri seară, în Deva, a poposit caravana ”Filmul Românesc Accesibil Tuturor”, organizată de Regia Autonomă a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor...

Locuri de munca vacante Deva si Orastie 7 septembrie 2010

Deva (150) l zidar rosar-tencuitor - 4; l vânzător - 1; l tractorist - 1; l primitor-distribuitor materiale şi scule...

Alarma anti-efracţie anunţă alarmă falsă

Într-o singură zi, poliţiştii hunedoreni au avut parte de două intervenţii în forţă, prima dată pentru că cineva „a spart”...

Închide