Au ratat calificarea în semifinale

Selecţionata României a ratat cali­fi­ca­rea în semifinalele Campionatului Euro­pean de handbal feminin Under-19 de la Celje (Slovenia), după ce a fost învinsă de echipa din Franţa, cu scorul de 31-27 (12-14), în ultimul său meci din Grupa Prin­ci­pală II. Handbalistele noastre aveau nevoie de victorie pentru a se califica în careul de aşi, dar acum vor evolua pentru poziţiile 5-8.
Alicia Maria Gogîrlă a fost de departe cea mai bună jucătoare a echipei Româ­niei, cu 13 goluri. Au mai înscris Oana Doina Borş 6 goluri, Ioana Rebeca Necula-3, Corina Elena Romina Lupei-3, Angela Ştefania Stoica-1, Sarah Aida Darie-1.
Golurile echipei Franţei au fost reuşite de Coura Kanoute-7, Sarah Bouktit-6, Sio­bann Delaye-4, Lena Grandveau-6, Kiara Tshimanga-4, Cassidy Chambonnier-3, Zaliata Mlamali-1.
În celălalt meci al grupei, Ungaria a sur­clasat Croaţia cu 35-24.
Ungaria a ocupat primul loc, cu 6 punc­te, urmată de Franţa, 4 puncte, România, 2 puncte, Croaţia, 0 puncte.
România va juca astăzi, contra Ger­ma­niei, în prima partidă pentru poziţiile 5-8, cealaltă urmând să opună formaţiile din Danemarca şi Croaţia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că reuşeşte să atragă fonduri importante pentru dezvoltarea oraşului. Cu toate că are la

Bulina neagră

Muntean Claudiu, tânăr din municipiul Vulcan, recidivist Pentru că a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Petroşani într-un nou dosar de

Părinţii şi dascălii elevilor de la “Andrei Şaguna”, revoltă pentru drepturile copiilor

Sorina Popa Peste 1.000 de elevi de la Şcoala “Andrei Şaguna” din municipiul Deva vor fi nevoiţi ca, de la

Închide