Au plecat din PSD, dar plâng după stilul de organizare al social-democraţilor

25 februarie 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Senatorul Adrian Ţuţuianu şi deputatul Ion Mocioalcă au pornit prin ţară, pentru a evalua situaţia organizaţiilor Pro România, dar, probabil, şi pentru a negocia cu alţi membri PSD să treacă la partidul condus de Ponta.

Vor trei posturi în Parlamentul European

Vineri, la Deva, cei doi au susţinut o conferinţă de presă. Ţuţuianu şi Mocioalcă s-au lăudat cu scorurile obţinute la alegerile trecute, evident, când erau membri ai PSD. Vom vedea, acum la primul test, cel al alegerilor europarlamentare, şi când nu au un partid puternic în spate, câte voturi vor lua cei de la Pro România.

”La Hunedoara suntem pe un trend bun. S-a conturat conducerea organizaţiei. Numărul membrilor de partid a trecut de 700 şi este în creştere. Avem două obiective importante pentru următoarele patru săptămâni. Să strângem semnăturile pentru alegerile pentru Parlamentul European. De asemenea, am stabilit că trebuie să obţinem un scor de 10 la sută, la alegerile pentru Parlamentul European, adică să trimitem trei europarlamentari de la Pro România la Bruxelles. Ar fi un moment de validare a acestui partid politic. Ne propunem, la anul, să avem 15-20 la sută din preferinţele electoratului, să fim la guvernare, într-o coaliţie care să ne permitem să ne punem în aplicare programul nostru. În 2024 vrem ca Pro România să fie principalul partid de centru stânga din Rom.nia”, susţine senatorul Ţuţuianu.

Un nou proiect politic

”Dacă cineva îmi spunea acum un an de zile că voi veni în judeţul Hunedoara, să mă bat cu Laurenţiu Nistor sau cu Natalia Intotero, nu l-aş fi crezut. Am simţit nevoia unui nou proiect politic, pentru că PSD nu mai are nici un proiect politic. Era inacceptabil ca într-o şedinţă de Comitet Politic să auzi doar corul bisericii şi nici o voce cu personalitate politică”, a declarat deputatul Ion Mocioalcă în conferinţa de presă de la Deva. ”Am negociat, împreună cu Victor Ponta, ca primarul Emil Râşteiu să vină la Pro România. Râşteiu este un general de armată. Încercăm să aducem stilul de organizare al PSD în Pro România. Este, cred, ceea ce ne lipseşte acum în partid”, a afirmat Ion Mocioalcă.

L-a votat pe Liviu Dragnea la şefia PSD

Întrebaţi de ce nu demisionează din Parlament, cei doi au răspuns încercând să se eschiveze, deşi au candidat pe lista PSD, că nu au nici un motiv să facă asta. ”Nu cred că am de ce să demisionez. Am fost exclus din PSD, pentru că am criticat miniştri, partidul. Am muncit pentru electorat şi nu demisionez din parlament”, a afirmat senatorul Adrian Ţuţuianu. ”Nu numai că nu intenţionez să demisionez, pentru că după 24 de ani de muncă, nimeni nu are dreptul să îmi ceară acest lucru, nici măcar electoratul”, a adăugat deputatul Ion Mocioalcă. Întrebat dacă l-a votat pe Liviu Dragnea, atunci când a fost ales preşedintele PSD, Mocioalcă a răspuns afirmativ.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. radu2 spune:

  Adica cum , nici electoratul nu are voie ? Pai atunci cautati in alta parte voturi. Cred ca cei 3 doar vor sa fie in fata pe listele la europarlamentare. Abia acum si-au dat seama unii ca e foarte bine sa fi europarlamentari. Ce proiecte noi au ? Sa adune psd-isti in partidul lu Ponta ? Sa le fie rusine.
  Despre Ponta doar de bine, a lucrat pentru PSD si pentru oamenii din Hunedoara. Doamna Intotero merita sa fie europarlamentar deoarece noi doar datorita dansei stim acum cu ce se ocupa Ministerul romanilor de pretutindeni. Normal si datorita mass mediei. Felicitari pentru articol….rusine celor 3 , vor sa profite de munca altora, de munca celorlalti psd-isti din Hunedoara. Ca doar Ponta nu a fost singur in PSD. Dupa poza nu cred ca cunosc mai mult de o limba straina, nu prea arata a intelectuali. Apoi s-au trezit cam tarziu…noi cunoastem activitatea si a altor doamne din PSD care au experienta la UE, cunosc chiar si 4 limbi straine. Suntem mai greu de pacalit acum. Felicitari Sorin Popa !

 2. radu2 spune:

  Adica cum , nici electoratul nu are voie ? Pai atunci cautati in alta parte voturi. Cred ca cei 3 doar vor sa fie in fata pe listele la europarlamentare. Abia acum si-au dat seama unii ca e foarte bine sa fi europarlamentari. Ce proiecte noi au ? Sa adune psd-isti in partidul lu Ponta ? Sa le fie rusine.
  Despre Ponta doar de bine, a lucrat pentru PSD si pentru oamenii din Hunedoara. Doamna Intotero merita sa fie europarlamentar deoarece noi doar datorita dansei stim acum cu ce se ocupa Ministerul romanilor de pretutindeni. Normal si datorita mass mediei. Felicitari pentru articol….rusine celor 3 , vor sa profite de munca altora, de munca celorlalti psd-isti din Hunedoara. Ca doar Ponta nu a fost singur in PSD. Dupa poza nu cred ca cunosc mai mult de o limba straina, nu prea arata a intelectuali. Apoi s-au trezit cam tarziu…noi cunoastem activitatea si a altor doamne din PSD care au experienta la UE, cunosc chiar si 4 limbi straine. Suntem mai greu de pacalit acum.

 3. xnet spune:

  Domnule presedinte Laurentiu Nistor pune boata pe ciobanii tai ca incep sa-si piarda turmele !In schimbul unor avantaje materiale au inceput sa propulseze lupii (PNL)iar pe membrii PSD i-au uitat !Ba mai mult cum ai aceptat ca in fruntea CJHunedoara sa fie pus un mare LUP (cameleon politic),oare nu erau membrii PSD capabili sa ocupe aceasta functie? Afisati-va cu asemenea oameni in campanie ca nici dracu nu o sa va mai deschida poarta !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunț Finanțe

Anunț Finanțe

Anunț Finanțe

Închide