Au jucat acasă, dar nu au putut mai mult

Penultima etapă din Liga a III-a, cea cu numărul 17, a programat la finalul săptămânii trecute câteva partide interesante. Re­zul­tatele obţinute de formaţiile din judeţul nostru au dat peste cap pronosticurile.

La 40 de ani şi-a făcut datoria
Singura partidă care s-a disputat în judeţ a fost în seria a IX-a, unde CS Hunedoara, după meciul disputat pe teren propriu în compania echipei Sănătatea Cluj Napoca, a înregistrat un rezultat de egalitate, 1-1 (0-0), după o evoluţie neconcludentă.
Hunedorenii au jucaţi timoraţi, fără vlagă şi determinarea necesară pentru obţinerea unei victorii. Gazdele au debutat cu o bună acţiune la poarta clujeană, dar Iacob a trimis balonul drept în braţele veteranului portar al oaspeţilor Lăzăreanu, care la cei 40 de ani pe care îi are şi-a făcut datoria pe tot parcursul jocului.
Matei îl încearcă de la distanţă pe portarul Raţ care reţine balonul venit de la circa 25m pentru ca apoi, Erwin Bloj să reia din careul mic peste poartă o minge venită dintr-o lovitură liberă. Hunedorenii nu reuşesc să treacă de apărătorii echipei clujene dar nici nu arată că ar comunica între ei, deşi antrenorul Raul Spătaru le-a cerut de mai multe ori acest lucru.

Antrenorul, în tribună
Principalul antrenor hunedorean a condus echipa din tribună, deoarece arbitrul jocului, Roxana Recorean, nu i-a permis să stea pe banca tehnică. Asta, pentru că documentul care atestă calitatea sa de antrenor licenţiat nu a fost prelungit FRF, deşi legea îi permite.
Revenind la jocul disputat sâmbătă, gaz­dele au avut multe situaţii de gol dar graba sau nesincronizarea între compartimente a făcut ca până la pauză scorul să rămână egal, deşi Iacob, Vasinc sau Robert Cristian s-au aflat foarte aproape de a înscrie. Însă, Lăzărescu a fost de fiecare dată la post.
În repriza secundă, Ceacă a avut mai multe acţiuni în careul gazdelor, lăsat nepermis de liber uneori şi până la urmă, după con­lucrarea cu Tilică înscrie un gol validat de asistenul Răzvan Drăgan din Sibiu deşi vârful clujean a fost în offside vizibil şi de la Bu­cureşti.
Situaţia de a fi conduşi pe tabelă nu i-a trezit prea mult pe hunedoreni care şi-au continuat seria…încurcăturilor la finalizare. Astfel, în min.75, Herci este faultat în careul de 16 m dar nu se acordă penalty-ul solicitat de hu­ne­doreni pentru că nici centralul şi nici asistentul Răzvan Spătar nu au fost de acord că a fost fault şi jocul a continuat. Se va restabili egalitatea în min.78 de către Muscă.
Pe final de partidă Kelemen a fost trimis la vestiare pentru cumul de cartonaşe galbene, astfel că hunedorenii au evoluat aproape 10 minute în inferioritate numerică.
Un egal neaşteptat înregistrat de hune­do­reni, care rămân pe locul opt în clasament deşi ar fi putut să urce pe un loc superior dacă privim pe ansamblu ultimele lor evoluţii.
CS Hunedoara: Raţ-Kelemen, Iacob (min.62, Zamfir), Bortaş (min. 62, Niţuică), Trăşcan (min.67, Herci), Robert Cristian,Pau, Ciucu­rescu, Marinca, Bloj, Vasinc (min.67, Muscă) antrenor pe bancă, Daniel Dăscălescu.
Sănătatea Cluj Napoca: Filip, Lărăreanu- Bucur (90+6 Neamţ), Matei, Şumlea, Mic, Creţ, Petruş, Cîmpean (min. 75 Poenar), Olteanu, Tilincă, Ceaca. Delegat- Csaba Kis

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbal Liga a IV-a. Rezultate din faza a doua a competiţiei

Competiţia organizată de către AJ Fotbal Hunedoara a intrat în faza a doua iar conform programului, în această săp­tă­mână, vom

Devenii, festival de ratări

CS Municipal Deva  a făcut un pas important spre atingerea obiectivului său din acest final de sezon, terminarea campionatului pe

REPERE MDEICALE. Angina pectorală

Dr. Biochimist Manuela ŞTEF Angina pectorală este un tip de durere în piept determinată de reducerea fluxului sangvin către muşchiul

Închide