Sport

Au intrat în cantonament

04 x 2 alic jrCiprian Marinuţ

FC Hunedoara şi-a intensificat, de ieri, ritmul pregătirii pentru retur, întrucât lotul antrenat de Mircea Alic jr. (foto) a început un stagiu de pregătire centralizată. Cantonamentul „alb-albaştrilor” se va desfăşura mâine pe plan local, va dura până în data de 6 februarie şi cuprinde şi un meci  test cu CNS „Cetate” care se va desfăşura sâmbătă, 30 ianuarie.

Două mese şi două antrenamente pe zi
Din raţiuni financiare şi care ţin de existenţa tuturor facilităţilor acasă, FC Hunedoara a ales varianta unui cantonament pe plan local. Jucătorii vor beneficia de două mese din partea clubului, vor efectua câte două antrenamente pe zi, însă vor dormi acasă. „Este un cantonament important pentru echipă, deoarece ne propunem să încărcăm bateriile pentru retur. Am identificat, împreună cu secundul Raul Spătaru, câteva trasee cu diferenţă de nivel în zona Silvaş, iar acolo se va desfăşura unul dintre antrenamentele zilnice, ce cuprinde alergările de anduranţă. La club, jucătorii vor beneficia de două mese zilnic şi vor efectua al doilea antrenament al zilei, fie la teren, fie la sala de forţă. Se poate beneficia de recuperare la bazin, iar seara, fiecare jucător va dormi casă. Noi, antrenorii, vom supraveghea ca jucătorii să se odihnească şi să nu piardă nopţile”, a apus antrenorul Mircea Alic jr.

Semne bune, dar şi incertitudini
Tânărul tehnician a afirmat că primul amical, câştigat cu scorul de 4-3, la finalul săptămânii, în compania echipei Frontiera Curtici, i-a oferit informaţii importante despre jucători. „Mi-a plăcut atitudinea arătată în teren de majoritatea jucătorilor. Robert Cristian a lipsit pentru că e în urmă cu pregătirea şi are câteva kilograme în plus, dar sunt sigur că va recupera şi va fi util echipei. Tânărul portar de la CS Giroda nu m-a convins deocamdată, dar îi mai oferim o şansă să îşi demonstreze calităţile în amicalul cu CNS Cetate Deva, după o săptămână de pregătire cu antrenorul nostru cu portarii, Anton Ilie”, a afirmat Mircea Alic jr.
FC Hunedoara va susţine al doilea meci test al iernii cu CNS „Cetate” Deva, sâmbătă, 30 ianuarie, pe teren propriu. Apoi, la finalul cantonamentului, sâmbătă 6 februarie va avea loc un nou meci de verificare cu Măgura Cisnădie, tot pe teren propriu. În continuare, programul de jocuri de verificare al alb-albaştrilor este următorul: 9 februarie, deplasare, cu Măgura Cisnădie; 12 februarie, deplasare, cu Millenium Giarmata; 17 februarie, acasă, cu Metalurgistul Cugir; 20 februarie, deplasare, cu Industria Galda; 27 februarie, acasă, cu Industria Galda.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura