Au furat cazanul de ţuică

18 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Doi tineri din Valea Jiului sunt cercetaţi penal pentru furt şi au fost ridicaţi de mascaţi în urma unor descinderi la locuinţele lor. Cei doi au spart o locuinţă şi au furat un cazan de ţuică, bijuterii din aur şi un ceas.

Indivizii, unul din Petroşani şi celălalt din Petrila, au fost reţinuţi de poliţiştii din Haţeg şi sunt cercetaţi pentru furt calificat. Anchetatorii au descins la cei doi şi au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Petroşani. ”Activităţile procedurale au fost dispuse în cadrul unui dosar penal ce priveşte o faptă de furt calificat, comisă la data de 11.09.2017, pe raza comunei Bretea Română. La acea dată, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Haţeg au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin forţarea uşii de acces, în locuinţa sa din comuna Bretea Română şi i-au sustras mai multe bunuri (un cazan din cupru, o pereche de cercei din aur, un ceas şi alte bunuri), valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 10.000 de lei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. În urma descinderii, poliţiştii au recuperat o mare parte din bunurile furate, respectiv 90 la sută din pagubă.
”În urma investigaţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri de interes pentru soluţionarea cauzei, iar doi bărbaţi, unul în vârstă de 37 de ani, din Petroşani şi unul de 24 de ani, din Petrila, au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Haţeg, pentru audieri şi stabilirea întregii activităţi infracţionale”, a mai precizat sursa citată. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Maşină a poliţiei, avariată în urma unui accident

O autoutilitară de marfă s-a răsturnat în urma impactului cu autospeciala de poliţie aflată în misiune. Atât şoferul camionului, cât...

Razii ale poliţiştilor în gări

Acţiunea derulată la nivel naţional de poliţiştii de la Transporturi Feroviare a urmărit prevenirea şi combaterea faptelor ilegale în zona...

Fotbal, Liga a V-a. Rezultatele etapei

La finalul săptămânii trecute s-au desfăşurat partidele din cadrul etapei a doua din Liga a V-a de fotbal din judeţ....

Închide