Au fost votaţi delegaţii din judeţ pentru Congresul PSD

20 iunie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Social-democraţii vor avea un congres extraordinar în data de 29 iunie 2019. La acest congres, cei din PSD îşi vor alege un nou preşedinte, în locul lui Liviu Dragnea, dar şi un preşedinte executiv şi un secretar general.

Ieri, Comitetul Executiv al PSD Hunedoara s-a întrunit într-o conferinţă extraordinară pentru a vota delegaţii pentru acest congres din 29 iunie. Astfel, primarii, viceprimarii, parlamentarii şi consilierii judeţeni social-democraţi au un număr de 89 de delegaţi, care vor reprezenta organizaţia judeţeană Hunedoara a PSD la congresul extraordinar al partidului. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Placuta suedeza pt toti mincinosii si hotii din tarla psd !

  2. Valea Jiului spune:

    Valea Jiului de 28 ani a tot votat cu PSD la presedentiale , europarlamentare , parlamentare , locale , … Vrem asfaltarea drumului DN 7A (Cheile Jietului) ca ne rupem masinile spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca !!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Giratoriul dintre Petrila şi Petroşani, scos la licitaţie

Un sens giratoriu pe DN 66, la intersecţia cu Petrila, a fost de mai mulţi ani în lista de investiţii...

Satul Aurel Vlaicu, în atenţia administraţiei publice din Geoagiu

Pe lângă faptul că urmează o nouă ediţie a evenimentului comemorativ „Ziua Aviaţiei”, dedicat Pionierului Aviaţiei Române – inginerul Aurel...

Tibi Uşeriu, cel mai înfocat suporter al lui Toma Coconea

Celebrul sportiv Tibi Uşeriu, câştigătorul ”Arctic Ultra 6633”, aleargă alături de parapantistul hunedorean Toma Coconea la cea mai dură competiţie...

Închide