Au fost stabilite locurile de cazare în judeţ pentru suspecţii de coronavirus

25 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Năstase

Hunedorenii pot suna la numerele de telefon 0254.225 242 şi 0768.193 639, pentru informaţii, sesizări sau întrebări legate de coronavirus. Până una alta, ministrul interimar de Interne, Marcel Vela, a anunţat ieri că 17 români sunt în carantină, iar 1.000 sunt izolaţi la domiciliu.

Autorităţile din Hunedoara au identificat 120 de locuri de cazare în care pot fi aduse în carantină persoanele care vin din zonele cu potenţial de contaminare cu virusul Covid-19, spaţiile fiind localizate în mai multe localităţi ale judeţului, a anunţat prefectul Vasilică Potecă.
„Suntem într-un proces de organizare şi de informare a populaţiei privind situaţia coronavirusului. Ministerul Sănătăţii a dat ultimele precizări privind spaţiile de cazare, hrană. Au fost identificate 120 de locuri ca spaţii de carantină în judeţ“, a arătat prefectul. Locurile de carantină sunt situate la adăposturile de noapte din Hunedoara, Deva, Brad şi în comunele General Berthelot şi Şoimuş. Ca rezervă a fost identificat un spaţiu din Orăştie unde pot fi asigurate, suplimentar, alte 90 de locuri de cazare.
În spaţiile de carantină vor fi cazate persoanele care vin din oraşele italiene situate în regiunile Lombardia şi Veneto şi cele care revin din China continentală.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Măsurile de austeritate generează un grad ridicat de sărăcie!

Reducerea salariilor, îngheţarea pensiilor, anularea stimulilor fiscali din diverse domenii de activitate şi pentru tineri stopează creşterea economică a României.

Modificarea şi completarea formularului (390 VIES)

Pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Transparenţă decizională, a fost publicat, în data de 17.02.2020, Proiect de ordin al...

Vin banii pentru continuarea lucrărilor de la spitalul judeţean!

O veste bună, în criza asta prin care suntem nevoiţi să trecem! MESAGERUL HUNEDOREAN a tratat subiectul investiţiei în spitalul...

Închide