Au distrus un local din Simeria

În una din serile trecute, patru indivizi puşi pe harţă au făcut prăpăd într-un local din oraşul Simeria. În jurul orei 21.00, aceştia au intrat în bar şi au început să trântească şi să distrugă mai multe bunuri din interior. După ce au încheiat cu manifestările violente în bar, au trecut şi la o maşină parcată în apropiere, căreia i-au spart un far şi o oglindă retrovizoare. La scurt timp, poliţiştii au reuşit să îi identifice pe doi dintre scandalagii, un bărbat de 35 de ani şi altul de 32, din comuna Băcia. Cel de 32 de ani a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, însă celălalt a reuşit să fugă de la domiciliu şi să se ascundă. Urmează să fie identificaţi şi restul care au participat la incident, pentru a răspunde pentru faptele lor. (O. Mihnea)

2 comentarii la „Au distrus un local din Simeria

  • 25 noiembrie 2015 la 12:53
    Permalink

    asa is baieti o dau in garda daca nu pot altcumva… atiluat obiceiu lu margan si peste el sa dus un copil intrun bar si dupaia a rupt garda in doua :))))))… baieti de la simeria ce va mai place la tv si la ziar sifoanelor dc nu vati batut cu ei ati rupt garda in doua si voi ati provocat si ati fugit ca potarnichile .)))))))))

  • 25 noiembrie 2015 la 12:55
    Permalink

    dutu tiai folosit sageata :)))) lai pus sa apara la tv cuma facut baderca cu unguru :))) ai rupt garda in doua carama si u esti zmardoi … esti p… in c… :))))) paduche

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.