Actualitate

Au dat lovitura! Au furat mălaiul de la stână

Mascații au descins la locuințele unor indivizi din Geoagiu, bănuiți că ar fi furat sute de kilograme de porumb și mălai de la o stână. Aceștia mai sunt acuzați că au furat o sumă de bani de la o altă fermă. În urma perchezițiilor, doi bărbați de 21 și 36 de ani au fost reținuți de polițiști. Furturile au fost reclamate în 5 fe­brua­rie și 28 ianuarie, la Poliția Stațiunii Geoagiu.
„La data de 05 februarie 2022, Poliția Stațiunii Geoagiu a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras aproximativ 300 de kilograme de porumb și 200 de kilograme de mălai, produse care erau de­po­zitate într-o încăpere situată în incinta saivanului pe care îl administrează. La data de 28 ianuarie 2022, poliţiştii Poliției Stațiunii Geoagiu a fost sesizaţi cu privire la faptul că, în data 27 ianuarie 2022, persoane necunoscute au intrat în locuința unui cioban, situată în incinta unui saivan am­plasat în zona Folorat-Geoagiu, de unde au sus­tras 300 de lei”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.
În ambele cauze, poliţiştii au deschis dosare pe­nale pentru furt calificat, iar în urma activităţilor investigative au identificat patru persoane, bănuite de comiterea infracţiunilor sesizate.
„În completarea probatoriului, la data de 15 februarie 2022, poliţiştii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la locuințele persoanelor bănuite, de unde au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă.
Față de doi dintre cei bănuiţi de comiterea furtu­rilor, ­în vârstă de 21 şi de 36 de ani, ambii din Geoagiu, poliţiştii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore. Cei doi au fost depuși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva şi urmează a fi pre­zen­taţi magistraţilor, în vederea dispunerii mă­surilor legale”, a precizat reprezentantul IPJ Hu­nedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.