EvenimentFlash

Au ascuns drogurile într-o cutie de detergent

Nicoleta Popa

Doi tineri din municipiul Hunedoara au fost arestaţi, după ce au încercat să introducă în ţară jumătate de kilogram de marijuana. Cei doi, Marius Kramer şi Claudiu Vacariu, în vârstă de 30 şi respectiv 32 de ani, au fost opriţi de poliţiştii de frontieră în vama Nădlac, la solicitarea ofiţerilor de la SCCO Hunedoara, care aveau informaţii că urmau să introducă droguri în ţară. În urma percheziţiei autoturismului, vameşii au descoperit drogurile într-o cutie de detergent, ascunsă în bagaje.

Valorează 5.500 de euro

În urma cercetărilor, ofiţerii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Hunedoara au constatat că drogurile aparţineau lui Marius Kramer, care urma să le vândă consumatorilor din municipiul Hunedoara, prin intermediul lui Claudiu Vacariu. „Cei doi bărbaţi aduceau drogurile din Spania şi le vindeau pe piaţa neagră din municipiul Hunedoara, cu 50 de lei gramul. Cantitatea de marijuana găsită valorează 5.500 de euro. Aceştia au mai introdus în ţară cantităţi atât de droguri de risc, cât şi de mare risc, cum este cocaina”, a declarat inspectorul principal de poliţie, Lucian Năboiu, şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara.
Judecătorii Tribunalului Hunedoara au emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Aceştia sunt cercetaţi pentru trafic şi introducere în ţară de droguri de risc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura