Au „curentat” şi vicecampioana

11 x 1 Petrisor

Ciprian Marinuţ

 AS Electroconat, medaliata cu bronz a ediţiei trecute a Campionatului Municipal de Fotbal Amatori, şi-a continuat parcursul foarte bun pe care-l are în noul campionat şi s-a impus, fără drept de apel, scor 5-2, în faţa vicecampionilor de la EFC Anonimii.

Start modest, final în forţă
Ocupantă a locului doi, cu patru victorii şi o remiză înaintea acestei etape, Electroconat a demonstrat că e pe val şi la primul examen serios, cu o echipă de pe podiumul campionatului trecut. Electricienii au câştigat cu 5-2 derby-ul cu Anonimii, deşi au fost conduşi cu 1-0, la capătul unui meci de bună calitate, în care ambele echipe s-au mişcat cu destul talent şi ştiinţă a fotbalului.
Albu (15) a deschis scorul pentru Anonimii, însă, până la pauză, Electroconat a întors rezultatul, prin golurile semnate de Petrişor (20) şi Băicoană (24), 2-1. Repriza secundă a fost pe muchie de cuţit, însă Anonimii au ratat momentele psihologice, chiar dacă au jucat bine. Mihăiescu (38) a dus scorul la 3-1, iar Suciu (44) a punctat pentru Anonimii şi a dat speranţă că echipa sa poate egala. Aşteptările vicecampionilor s-au năruit peste doar un minut, odată cu golul lui Davidoni (45), iar electricienii au stabilit rezultatul final prin Nechitaru (49), scor 5-2. 

Luptă strânsă
Lidera clasamentului Diviziei A, Old Boys, a reuşit să-şi continue parcursul perfect şi după runda a VI-a, însă e departe de a se desprinde de plutonul fruntaş, care se menţine aproape. Ocupanta locului doi, Electroconat, se află la doar două puncte distanţă, iar podiumul e completat de surpriza Partizan, care are cu trei puncte mai puţin decât lidera. Urmează două echipe care au cu cinci puncte mai puţin, dar cu pretenţii la podium şi altele trei, cu şapte puncte mai puţin, dar sunt şi ele foarte periculoase.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.