Attila Dezsi este noul prefect al judeţului Hunedoara

7 ianuarie 2010 | 4 Comentarii | Publicat in: Flash

01 Borbely si DESZI Prefectura (1)

În cadrul şedinţei de ieri a guvernului, premierul Boc a semnat numirea lui Attila Dezsi (UDMR) în funcţia de prefect al judeţului Hunedoara. Attila Dezsi a fost subprefect al judeţului în perioada 2006-2008, iar în ultimul an şi-a desfăşurat activitatea ca inspector guvernamental în judeţul Covasna. Potrivit declaraţiilor făcute MESAGERULUI HUNEDOREAN de noul prefect numit în funcţie, depunerea jurământului şi ceremonia de învestire vor avea loc, după publicarea hotărârii de guvern în Monitorul Oficial al României. Fostul prefect, Dorin-Oliviu Gligor, a fost trecut în funcţia  de subprefect.

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gigi spune:

  Jó reggelt Hunedoara
  Nyertük
  Én tele

 2. MARIN spune:

  Am avut privilegiul sa-l cunosc pe d-l Prefect intr-o actiune in cadrul proiectului YPS (vizita de studiu in Irlanda si M. Britanie). Este un om deosebit, ma bucur pentru reusita domniei sale, il felicit si-i doresc mult succes.

 3. nelu spune:

  Felicitari ! In sfarsit avem un profesionist la prefectura , care are experienta in administratia publica .SUCCES SI SPOR LA TREABA .

 4. monika spune:

  bravo,este un om destept

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Averea preşedintelui

Ieri, a fost postată pe site-ul Preşedinţiei declaraţia de avere a preşedintelui Traian Băsescu. Prima remarcă este că această declaraţie...

Scandal la o sală de jocuri din Petroşani

După ce au consumat mai multe pahare cu alcool, şapte tineri s-au luat la bătaie într-o sală de jocuri de...

Bulina albă

Răzvan Marcu, arcaş Minerul Aninoasa

Închide