Atletul Adelin Daniel Pop, campion balcanic la 800m

La finalul săptămânii trecute, la Kral­j­evo-Serbia, s-au desfășurat Cam­pio­natele Balcanice de atletism pentru juniori2 (U18). Au participat sportivi din Bulgaria, Grecia, Croația, Serbia, Re­pu­blica Moldova, Turcia, Armenia, Ucraina, Azerbaijan, Kosovo, Georgia, Bosnia și Herzegovina, Cipru, Israel, Muntenegru și o delegație din România alcătuită din 37 de sportivi.

Multă muncă
În cadrul acestor întreceri, juniorul Adelin Daniel Pop (foto), cu dublă legitimare, la CSS Hunedoara/CSM Dorna, pregătit de Ștefan Beregszaszy a participat în proba de 800m, reușind să cucerească o medalie de aur. Menționăm că tânărul atlet din Hunedoara care se pregătește de mai mult timp alături de multipla noastră campioană Maria Claudia Florea, este dublu campion național în proba de 800m și medaliat la competițiile naționale și la 1.500m.
Foarte bucuros pentru rezultatul obținut de atletul hunedorean la competiția din Serbia, antrenorul emerit Ștefan Beregsza­szy a declarat că această medalie vine ca urmare a efortului constant pe care Adelin Daniel Pop îl depune la antrenamente, el fiind un sportiv talentat, ambițios și per­se­verent.
Este un prim succes internațional care de­sigur că va fi urmat și de alte astfel de re­zul­tate cu condiția ca munca de la antre­na­mente să fie la fel de constructivă. De altfel și partenera de pregătire a lui Adelin Pop, campioana națională Maria Claudia Florea a declarat că se aștepta la un rezultat bun pentru colegul ei și că vor urma cu si­guranță și alte rezultate la fel de bune.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.