Sport

ATLETISM. Va fi finala seniorilor la București

Sâmbătă și duminică, la București, sunt programate întrecerile finale ale Cam­pio­natului Național de atletism indoor pentru seniori. Este ultimul test de verificare și de calificare pentru Campionatele Mon­diale de sală, din martie, de la Belgrad. Federația română poate nominaliza câte doi sportivi pentru fiecare probă, cu con­diția ca aceștia să atingă baremurile de calificare.
Pentru această etapă finală au fost admisă să participe și o parte dintre juniorii mari și cei de la categoriile de tineret, astfel că între­ce­rile se anunță spectaculoase. Au fost validați următorii atleți din județul Hunedoara:
– pentru CSM Deva, Raul Manuel Dan la proba de 1.500 m și Florentina Marincu Iușco pentru săritura în lungime și la 60 m.
– pentru CSS Hunedoara, Andrei Marian și Petrina Pivniceru, ambii la probele de 60 m și 200 m, Paul Andrei Salomia la 800 m și Daniel Adelin Pop la 800 m și 1.500m.
– pentru LPS Cetate Deva, Eva Natalia Alzner în probele de pentatlon, Elisa Enache la săritura în înălțime și Eric Daniel Rus la 1.500 și 3.000 m.
– pentru SCM Deva, Răzvan Andrei Deliu și Antonia Irimia, ambii la săritura cu prăjina.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.