Sport

ATLETISM. Sprijin al COSR pentru atlete din Ucraina

Cinci sportive şi doi antrenori din Ucraina au primit sprijin din partea COSR să ajungă la Belgrad, acolo unde începând de astăzi vor avea loc întrecerile Cam­pio­natele Mondiale de atletism în sală.

Cazarea, testele suportate de români
„Serghei Bubka, preşedintele Comite­tului Olimpic din Ucraina, a cerut ajutorul forului român pentru ca un grup format din cinci atlete şi doi antrenori să poată ajunge la Belgrad, la Campionatele Mondiale de Atletism în sală. Conducerea COSR a trimis o echipă mobilă care a preluat grupul ucrai­nean de la Vama Siret şi l-a transportat
în siguranţă până în capitala Serbiei, la Belgrad”, se menţionează într-un co­mu­nicat.
COSR a recomandat federaţiilor sportive naţionale, care sunt în directă legătură cu organizaţiile omoloage din Ucraina, sau cu per­soane din conducerile tehnice ale lotu­rilor olimpice din această ţară, să transmită tuturor celor care doresc că pot veni în România să se pregătească în Complexul Olimpic „Sydney 2000″ din Izvorani. Toate cheltuielile aferente pregătirii, precum şi a condiţiilor de cazare şi masă, vor fi su­por­tate de către forul olimpic român. De ase­menea, asistenţa medicală şi toate testele medicale pentru Covid vor fi suportate îm­preună cu partenerul COSR, „Reţeaua de sănătate Regina Maria”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura