Sport

ATLETISM. Se bat pentru calificarea la Balcaniadă

Juniorii atleți din România au o ultimă posibilitate de a obține calificarea la ediția din acest an a Campionatelor balcanice de atletism în sală, programate la Belgrad în 12-13 februarie.

De la Deva și Hunedoara
Federația Română de Atletism organi­zează la finalul acestei săptămâni prima etapă din cadrul Campionatului Național de sală pentru tineri U20 – Etapa 1 în paralel cu întrecerile din cadrul Campionatului Națio­nal de Probe Combinate, dând astfel posi­bilitatea celor care mai doresc să obțină cali­ficarea la Balcaniadă.
Din județul Hunedoara au fost validați să participe la întrecerile de la Bucureștu ur­mă­torii atleți juniori: de la CSM Deva, Raul Manuel Dan va alerga în probele de 1.500 m și 3.000 m.
CSS Hunedoara va fi reprezentată de Sorin Emanuel Pop, Marius Răzvan Lupu și de Paul Andrei Salomia la proba de 800 m, Mihai Ovidiu Nechita la 60 m și săritura în lungime, Petrina Pivniceru la 60 m, Adelin Daniel Pop și Dorin Ionuț Huțanu la 800 m și 1.500 m.
Secția de atletism de la LPS Cetate Deva îi va avea în competiție pe Eva Alzner care va participa la probele de 60 m, 60 m garduri și lungime, Florin Emanuel Andras și Mihai Eduard Șerban la 60 m, Denis-Alexandru Be­rindeie, Eric Daniel Rus și Dalia Telean la lungime și triplusalt, Delia Anamaria Buri­leanu și Manole Eduard Oprea la lungime, Elisa Enache în proba de săritura în înălțim iar Denis Bogdan Rostaș va alerga în probele de 400 m și 800 m.
Succes tinerilor atleți hunedoreni în rea­li­zarea obiectivelor!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura