ATLETISM. Cupa României Open pentru seniori

5 august 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Finalul acesta de săptămână aduce o primă competiţie atletică pentru seniori, care se va desfăşura pe Stadionul Iolanda Balaş-Sotter din Capitală, în organizarea Federaţiei Române de Atletism.
Întrecerile din cadrul Cupei României Open pentru se­niori vor reuni cam tot ce este mai bun în topul atletismului românesc la această oră, fiind o veritabilă reuniune care va aduce din nou atmosfera competiţiilor de mare anver­gură.
Din păcate, de această dată, fără spectatorii care mai aplau­dau evoluţiile sportivilor de pe pista de concurs. Competiţia de la Bucureşti este şi un test important în perspectiva ediţiei din acest an a Campionatelor Inter­naţionale de Atletism ale României programate la Cluj Napoca în perioada 21-22 august.
Au fost validaţi pentru a fi prezenţi la aceste întreceri, următorii sportivi legitimaţi la LPS Cetate Deva: Denisa Bota (care va participa la proba de 400 m), Raul Manuel Dan (400 m), Florentina Maricu- Iuşco (săritura în lungime şi la triplusalt) şi Ovidiu Andrei Sitoianu (săritura în lun­gime).
Pentru SCM Deva vor evolua atleţii: Andrei Răzvan Deliu, (săritura cu prăjina), Maria Claudia Florea (400 m) şi
An­tonia Irimia (săritura cu prăjina).
Să mai notăm că în paralel cu Open-ul seniorilor se vor desfăşura şi întrecerile Campionatului Naţional de atle­tism rezervat juniorilor U16, ediţia 2020.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

Neag Sorin, bărbat de 28 de ani, din Călan Pentru că a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind acuzat...

Bulina albă

Victor Stoica, primarul comunei Pui Pentru că, prin modul în care a susţinut moral, organizatoric şi financiar echipa de fotbal...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotaşii prin zonă că un personaj de pe la noi s-a aranjat cu o nouă funcţie, tot de şef,...

Închide