Atleta Florentina Marincu a sărit 6.92 m şi este campioană naţională

1 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Sport

 

        Capul de afiş anunţat al Campionatelor Naţionale rezervate seniorilor l-a reprezentat lupta între două săritoareîn lungime, ambele calificate pentru marea competitiţe, Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar şi pentru Mondialele din toamnă de la Doha: Florentina Marincu-Iuşco (LPS Cetate Deva, antrenor Nicolae Alexe) şi Alina Rotaru (CSM Bucureşti).
Până acum, duelul dintre ele s-a purtat la distanţă, fiecare concurând în competiţii diferite. Este motivul pentru care toţi iubitorii atletismului au aşteptat confruntarea „faţă în faţă”! A fost un spectacol sportiv desăvârşit, o luptă superbă, tranşată în final în favoarea medaliatei cu bronz la recent disputatele Jocuri Mondiale Universitare, adică deveanca Florentina Marincu-Iuşco.
Atleta din Deva a reuşit să-şi îmbunătăţească cea mai bună performanţă personală, sărind 6,92 m, câştigând şi primul ei titlu naţional la seniori în aer liber. Rivala ei, Alina Rotaru, a fost detronată în ierarhia internă, trebuind, de această dată, să se mulţumească cu poziţia secundă (6,75 m). Rezultate de top mondial!(Nicolae Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Istoria și legendele Cetății Deva, reînviate, duminică, de Garda Cetății!

Turiștii și localnicii care vor poposi în Cetatea Deva, duminică, 4 august 2019, la ora 11:00, vor avea ocazia să...

Cupa României. Cetate Deva – CS Hunedoara 0-9 !

În Cupa României la fotbal, CS Hunedoara a câştigat pe terenul celor de la LPS Cetate Deva cu 9-0, dar...

Locuinţa primarului din Cerbăl a fost jefuită de hoţi!

Primarul comunei Cerbăl, Mircea Costa (foto), a fost victima unui jaf. Locuinţa sa din municipiul Hunedoara a fost spartă. Familia...

Închide