Aţi văzut-o?

În data de 14.12.2020, în jurul orei 23:30, la sediul Poliţiei Municipiului Hu­ne­doara s-a prezentat un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Hunedoara, care a re­clamat că, în data de 14.12.2020, în jurul orei 17:00, a fost sunat din Germania de către fiul său, care i-a relatat faptul că a sa concubină, Geta Burcea (foto), în vârstă de 32 de ani, a plecat, în jurul orei 12:00, din Germania împreună cu un bărbat de 37 de ani şi se îndreptă cu un autoturism spre România, unde nu a mai ajuns.
Din cele declarate de către hunedorean a reieşit faptul că fiul acestuia a reclamat dispariţia concubinei şi la o secţie de Poliţie din Germania.
Semnalmente: Geta Burcea are în jur de 1,62 metri înălţime, în jur de 60-65 kg., ten deschis la culoare, ochi albaştri, păr lung, şaten, prins în coc la spate, doi negi pe suprafaţa obrazului stâng. Nu se cunoaşte cu ce era îmbrăcată la momentul plecării din Germania.
Poliţiştii au demarat activităţi inves­tigative în acest caz, care au inclus darea în consemn la frontieră şi în urmărire naţională a femeii şi a însoţitorului său, în vârstă de 37 de ani. Persoanele care de­ţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de ur­genţă 112.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare