ActualitateFlash

Atenţie, vin americanii!

O renumită agenție de turism din SUA or­ganizează o excursie cu tematică „para­nor­mală” pe meleaguri românești și după cum anun­ță organizatorii, excursia va fi o călătorie cum numai „o singură dată în viață” poți avea!
Prețul nu este deloc de neglijat, experiența va fi însă pe măsură, de neuitat!

Cu lumea spiritelor
Excursia este prilejuită anul viitor de împlinirea a 125 de ani de la nașterea personajului „Dracula” și va fi ghidată printre alții de un personaj renumit la nivel mondial, „Vrăjitoarea bună”- Patti Negri Psychic Medium. Ea este cel mai bine cunoscută pentru rolul ei recurent din emisiunea numărul 1 de la Travel Channel, Ghost Adventures. Patti este o autoare internațională de bestseller-uri pen­tru cărți precum: Old World Magick for the Mo­dern World: Tips, Tricks, & Techniques To Ba­lance, Empower&Create A Life You Love.
Se crede că Patti a reușit să comunice cu lumea spiritelor încă de când era mică și în mod conștient de când a condus prima ei ședință la vârsta de opt ani. De atunci, ea a condus ședințe la radio, film, TV și în camerele de zi din toată America, iar anul viitor va sosi și la Hunedoara pentru noi ședințe explozive în căutarea spiritului lui „Dracula”, acasăLaHunedoara

Niciodată în estul Europei
În anul 1897, scriitorul irlandez Bram Stoker (1847-1912) a publicat un roman care l-a făcut celebru în lumea întreagă. Protagonistul scrierii este contele Dracula, inspirat din personajul real Vlad Țepeș, iar acţiunea se petrece la sfârșitul secolului XIX în Transilvania. Se spună că Bram Stoker nu a călătorit niciodată în estul Europei, însă s-a dedicat ani întregi unui studiu intens de cer­cetare a folclorului european și a poveștilor mi­tologice cu vampiri.
Pentru turiștii americani, din 24 mai 2022, vor fi 10 zile de relaxare cu 9 nopți inspăimântătoare, în locurile unde a trăit și suferit, deopotrivă, Vlad Țepeș.
Organizatorii admit că excursia este indicată doar celor cu inima sănătoasă! 🙂

„Eu sunt Dracula și vă urez bun venit… în casa mea.
Intră, aerul nopții este rece și trebuie să mănânci și să te odihnești.”
— Bram Stoker, Dracula.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura