Atac la bancomatul de la Kaufland Petroşani

20 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju

Hoţii au făcut praf un bancomat ce aparţine unei bănci, amplasat la intrarea în complexul comercial Kaufland din Petroşani, dar au plecat cu mâna goală. Tot în complexul comercial de la ieşire din Petroşani, în octombrie 2018, mai mulţi hoţi au spart magazinul Altex. Încă nu au fost prinşi de poliţiştii petroşăneni.

Complexul comercial are angajată o firmă privată de pază, însă până la sosirea echipajului de intervenţie, suspecţii au reuşit să distrugă bancomatul. Tentativa de furt a avut loc vineri dimineaţa, în jurul orei 3.00, iar poliţiştii din Petroşani au fost alertaţi de angajaţii firmei de pază, după ce s-a declanşat sistemul de alarmă al unui ATM amplasat la intrarea în centrul comercial.
”Poliţiştii, care au ajuns în cel mai scurt timp la faţa locului, au constatat că ATM-ul prezintă urme de forţare. Poliţiştii petroşăneni, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Criminalistic şi al celor al Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Hunedoara, efectuează cercetări pentru identificarea prezumtivilor autori ai faptei şi stabilirea unui eventual prejudiciu (cauzat unităţii bancare proprietară a ATM-ului sau magazinului unde era amplasat acesta)”, a informat IPJ Hunedoara. Hoţii ar fi spart cu o rangă bancomatul în încercarea de a ajunge la casetele de bani. Pentru că nu au reuşit, suspecţii au spart şi un geam al magazinului şi au pătruns în interior în încercarea de a fura casetele cu bani. Poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi, iar cercetările în acest caz se desfăşoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 21.10.2019

Ştefan Balint, bărbat din Petrila Pentru că este cercetat pentru falsificare de monedă şi punere în circulaţie de valori străine...

Bulina albă, 21.10.2019

Sorin Creţu,  şef Administraţia Pieţelor Petroşani Pentru că a reuşit să aducă la târgul de produse tradiţionale organizat în Petroşani...

Gura lumii, 21.10.2019

Prietenie suspectă între un şef peste chipiuri şi un individ despre care se cunoaşte că se ocupă cu tot felul...

Închide