Actualitate

Astrorgamele MESAGERUL

Interpretate de Andrei Sora

Cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele sunt rugaţi să completeze talonul din pagina ziarului, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele viitoare ale acestuia, să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt. Vă urăm succes!

 

Cecilia, 18.05.1947, ora 02:00, Boz-Alba, Taur cu ascendentul în Peşti: Aveţi o personalitate contemplativă şi meditativă, uşor melancolică. Cugetaţi des, analizând şi catalogând sistematic pe cei din jur. Vă credeţi neînteleasă, chiar şi dumneavoastră considerându-vă mai ciudată. Vă asigur că această impresie nu este una neapărat corectă, ci semnalează în special lipsa de încredere în forţele proprii. Aşadar, încredeţi-vă mai mult în calităţile şi capacităţile dumneavoastră, pentru a vă alina temerile şi complexele. Financiar situaţia e destul de onorabilă, cheltuieli însemnate fiind legate de viaţa de cuplu sau latura estetică a existenţei. Problemele de sănătate sunt persistente, reliefându-se aici afecţiuni ale inimii, coloanei, circulaţiei, ochilor şi încheieturilor.

Ioan, 15.07.1956, orele 10:00, Vaţa de Jos, Rac cu ascendentul în Fecioară: Sunteţi un om al grupurilor şi colectivităţii, pentru care anturajul, prietenii şi societatea contează foarte mult. Ideile şi aspiraţiile dumneavoastră sunt foarte generoase şi inovative, poate mult prea înaintea timpurilor noastre. Asupra dumneavoastră planează o protecţie divină, care se manifestă atunci când vă aflaţi la ananghie. Încercaţi să evitaţi stilul de viaţă vicios. Câştigurile sunt rezonabile, nefiind însă constante, şi provenind din surse neobişnuite ori mai stranii pentru omul de rând. Vă sfătuiesc insistent să nu recurgeţi la acţiuni imorale sau la limita legii. Cariera este bună, datorită unor conjuncturi şi relaţionări favorabile. Atenţie la procese în instanţă sau la neînţelegeri grave cu partenera de viaţă.

Sanda-Ioana, 08.05.1975, ora 06:00, Deva, Taur cu ascendentul în Gemeni: Aveţi o temă astrală superbă, cu unghiuri deosebite, fiind cu certitudine o persoană grozav de interesantă. Prima treime a vieţii a fost mai dificilă şi îngreunată de probleme variate, evidenţiindu-se o tristă interiorizare, posibil, chiar izolare. Acum, ce a fost mai greu a trecut. Aveţi o capacitate intelectuală şi de sublimare a exprimării extrem de potentă. Aveţi o inimă de aur, şi nimeni nu vă va putea acuza vreodată de răutate. Câştigurile financiare vor fi peste nivelul efortului depus, dar să nu vă gândiţi că veţi obţine o avere fabuloasă. Căsnicia vă poate oferi satisfacţii numeroase la nivel sufletesc, cu condiţia menţinerii unui mediu adecvat comunicării între soţi. Fiţi foarte atentă, totuşi, cu cine vă alăturaţi în căsătorie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura