Actualitate

Astrogramele MESAGERUL

Interpretate de Andrei Sora

Cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele sunt rugaţi să completeze talonul din pagina 6, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele viitoare, să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt în ziar. Vă urăm succes!

 

Sergiu-Adrian, 12.07.1983, orele 12:00, Deva, Rac cu ascendentul în Fecioară: Astrograma vă relevă drept o persoană protectivă, imaginativă şi sentimentală, cam timidă, dar mai ales, drept un om căruia îi pasă de cei dragi, punând suflet în tot ceea ce întreprinde. Impulsurile de afirmare socială şi profesională sunt deosebit de accentuat potenţate şi astfel, nevoia de recunoaştere publică a meritelor, de obţinere a respectului celorlalţi, şi mai ales, de emancipare socială, sunt trăsături definitorii pentru personalitatea dumneavoastră. Tema astrală vă promite o carieră onorabilă, înspre mijlocul vieţii, cu toate că pot exista unele dificultăţi în a vă raporta la autoritatea superiorului. Din păcate, situaţia financiară nu este foarte bună. Tindeţi să vă implicaţi în relaţii amoroase ferite de ochii lumii.

Ecaterina, 09.11.1965, orele 23:00, Petroşani, Scorpion cu ascendentul în Leu: Sunteţi o persoană foarte capabilă, cu o voinţă de fier, energică şi tenace, dominând clar pe cei din jur. Aveţi o strălucire personală specială, alăturată unei atitudini de star de cinema, atrăgând admiraţia şi respectul celor cu care relaţionaţi. Firea dumneavoastră puternică îi marchează astfel profund pe cei din jur, lăsând o impresie forte. Viaţa familială pare a fi în regulă, deşi, oarecum mistificată şi neclară, fiind foarte ataşată şi preocupată de cămin. Situaţia materială numai stabilă nu e, fiind afectată din plin de întâmplări şi evenimente neprevăzute. V-aş sugera să evitaţi creditele, dar şi să manifestaţi prudenţă în relaţia cu soţul când vine vorba de chestiuni financiare. Atenţie cu dragostea şi cu copiii.

Daniela-Maria, 22.05.1990, orele 18:45, Hunedoara, Gemeni cu ascendentul în Scorpion: Destinul, aparent hazardant, v-a împins adeseori în mijlocul unor situaţii mai dificile, uneori grave, frecvent fără temei sau culpă din partea dumneavoastră. Toate aceste evenimente au rostul de a vă căli şi a vă forţa astfel să vă regăsiţi puterea interioară latentă, devenind la un moment dat o persoană redutabilă şi dârză, căreia mai nimic nu îi se va mai părea intimidant. Gândirea, mentalitatea şi comunicarea sunt interesant aspectate astral, exprimând astfel originalitate şi complexitate mentală. Veţi călători în străinătate. Căsnicia vă este favorabilă, reliefându-se o relaţionare afectivă deosebită. Atenţie la sănătate. Compatibilă cu cei din Peşti şi din Taur, dar şi cu cei din prima jumătate a Berbecului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.