Actualitate

Astrogramele MESAGERUL

Interpretate de Andrei Sora

Cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele sunt rugaţi să completeze talonul din pagina 6, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele viitoare, să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt în ziar. Vă urăm succes!

 

Manuela, 13.06.1988, orele 14:45, Hunedoara, Gemeni cu ascendentul în Balanţă: Tema dumneavoastră astrală este sub influenţa elementului aer şi astfel, spontaneitatea mentală, spiritul comunicativ, sociabilitatea şi adapatabilitatea constituie trăsături fundamentale. Controlaţi-vă impulsivitatea şi stările de furie. Mentalitatea şi intelectul reflectă o complexitate deosebită, fiind astfel, ca şi gândire, cu mult înaintea timpurilor pe care le trăim. Când vine vorba de finanţe, o moştenire vă va oferi o sumă frumuşică. Partenerul va avea o situaţie materială bună. Totuşi, relaţiile sentimentale nu sunt prea fericite. Veţi calători des în străinătate, deplasările având o valoare formativă asupra personalităţii dumneavoastră. Atenţie cu sănătatea, mai ales la afecţiuni discrete.

Catinca, 05.09.1979, orele 21:30, Hunedoara, Fecioară cu ascendentul în Berbec: Sunteţi relativ interiorizată, protocolară, amiabilă şi politicoasă, deţinând şi un spirit critic sever, ce vă va fi de mare folos în viaţa profesională, însă fiind destul de periculos în cea intimă. Veţi avea mai mulţi copii, care vă vor oferi împliniri deosebite. Viaţa vă pune în postura de a munci destul de mult, dar cu folos. Atenţie la afecţiuni ale sănătăţii referitoare la zona abdomenului, îndeosebi intestinele, partea de jos a picioarelor, dar şi boli nervoase, aşadar, fiind indicat să vă menajaţi şi ocrotiţi sănătatea. Domeniul carierei este favorizat de către aspectele astrale, accedând într-o poziţie respectabilă şi demnă, cu autoritate. Căsnicia va părea mai stranie în ochii celorlalţi, soţul fiind un om original.

Corneliu, 11.03.1956, orele 23:00, Deva, Peşti cu ascendentul în Scorpion: Astrograma dumneavoastră este dominată de către elementul apă şi astfel sunteţi o persoană sentimentală, emoţională şi emotivă, recurgând adesea la amintiri şi trăind astfel mai mult în trecut, decât în prezent. Pentru ceilalţi, ca şi imagine promovată, afişaţi o personalitate tenace şi dură, fiind considerat un om puternic. Foarte probabil, încă din copilărie, aţi dezvoltat o maturitate deosebită, cauzată de greutăţile şi dificultăţile care v-au afectat. Finanţele nu reflectă un câştig substanţial. Cariera a fost benefică, destinul oferindu-vă posibilitatea unei situaţii profesionale reuşite. Sunteţi un familist, anii senectuţii fiind cei mai fericiţi şi mai tihniţi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.