Astrogramele MESAGERUL

Interpretate de Andrei Sora

 

Cotidianul nostru a lansat o nouă rubrică pentru cititorii care sunt interesaţi de predicţiile astrale. Este vorba de o rubrică interactivă, menită să vină în ajutorul celor care vor să ştie ce le rezervă viitorul, potrivit configuraţiei astrelor într-un moment sau altul.
Ca urmare, cei care doresc să afle de la colaboratorul nostru în materie de astrologie ce le prezic stelele, sunt rugaţi să completeze talonul din ziar, să-l decupeze şi să-l trimită pe adresa redacţiei, urmând ca într-unul din numerele viitoare, să-şi găsească astrograma, prezentată pe scurt. Vă urăm succes!

 

Bianca, 25.06.1983, orele 15:00, Deva, Rac cu ascendentul în Balanţă: Viaţa v-a pus într-o asemenea postură, astfel încât, încă de la o vârstă fragedă, s-a realizat o maturizare precoce. A trebuit să învăţaţi să vă înfrângeţi complexele de inferioritate şi de nesiguranţă de sine. Astfel, aţi devenit o persoană călită şi pregătită pentru o viaţă combativă. Din punct de vedere financiar, în general, se ivesc oportunităţi neobişnuite ce vă salvează de la problemele băneşti. Vă puteţi aştepta, ca la un moment dat al vieţii, un eveniment major să vă îmbunătăţească radical situaţia financiară. Veţi avea un destin profesional favorabil, în principal, datorită abilităţilor diplomatice şi afinităţilor relaţionale. Deşi aveţi o „minte brici“, exprimarea este cam confuză şi uneori incoerentă. Aveţi grijă şi la stările anxioase.

Cristina, 08.05.1978, orele 23:15, Deva, Taur cu ascendentul în Capricorn: Sunteţi o fire cu picioarele pe pământ, oferind deseori o atitudine austeră, impresie ce rămâne totuşi doar la nivelul imaginii pe care doriţi să o transmiteţi. Ar trebui să ieşiţi mai des din „carapace“, exersându-vă încrederea de a vă manifesta asa cum sunteţi de fapt. Comunicaţi direct şi sincer, fără ocolişuri, tactul nefiind punctul dumneavoastră forte. Relaţiile cu colegii de la locul de muncă sunt amiabile, existând posibilitatea de a face o pasiune pentru un coleg. Veţi avea o căsnicie împlinită, partenerul asigurându-vă un mediu familial satisfăcător. Atenţie însă în carieră, realizându-vă relativ rapid şi facil într-o poziţie profesională superioară, dar riscând pierderea bruscă a acestui statut social.

Oana, 11.11.1989, orele 18:40, Deva, Scorpion cu ascendentul în Gemeni: Aveţi o deosebită înclinaţie pentru investigaţie şi mister, posedând o minte iscoditoare. Ar fi indicat să vă abţineţi de la critică sau bârfă, riscând relaţionări nefaste. Banii vin oarecum cu uşurinţă în viaţa dumneavoastră, dar mai întotdeauna cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi, acumulând datorii. Aşadar, se cere o imperativă manageriere eficientă a finanţelor. Sunteţi foarte preocupată pentru sănătatea dumneavoastră şi a celor dragi, şi chiar vă sfătuiesc să continuaţi cu acest demers. Aveţi un grup larg de prieteni, cărora le transmiteţi subtil convingerile dumneavoastră.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.