Asociaţia Salvital cere asigurarea echipamentelor de protecţie

16 martie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Într-un comunicat de presă, Asociaţia Salvital Hunedoara solicită asigurarea echipamentelor de protecţie în această perioadă. Publicăm în continuare comunicatul.

„Având în vedere faptul că în România este instituită STARE DE URGENŢĂ, în contextul pandemiei declarată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, cunoscându-se faptul că infecţia cu Coronavirus prezintă un pericol constant pentru paramedici, facem un apel către toate autorităţile competente să asigure neîncetat echipamente de protecţie: mănuşi, mască, ochelari, costume speciale şi soluţii biocide necesare pentru desfăşurarea activităţii paramedicilor.
Precizăm faptul că Asociaţia Salvital -SMURD Hunedoara are angajaţi 84 de paramedici, care îşi desfăşoară activitatea pe tot teritoriul judeţului Hunedoara. Aceştia trebuie să asigure asistenţa medicală de urgenţă 24 ore din 24 acordând îngrijire oamenilor a căror viaţă este în pericol. La fel ca toţi colegii lor din sistemul medical, paramedicii au nevoie să-şi desfăşoare activitatea în condiţii de siguranţă. Aceştia intervin în situaţii de risc, şi sunt în prima linie în lupta împotriva coronavirusului.
Cerem Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara să ia act de solicitarea Asociaţiei Salvital Hunedoara, pentru ca paramedicii SMURD să-şi poată continua activitatea, beneficiind de toate echipamentele de protecţie cerute de noul context al intervenţiilor de prim-ajutor calificat“.
Preşedinte-director Petru Mărginean

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Paramedicu spune:

    Don Pedro, câți din paramedicii tăi au studii de specialitate? Puneți viețile oamenilor ăn pericol. Salvital este o păcăleală, o mare țeapă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Direcţia Impozite şi Taxe Locale Deva anunţă . Eliberarea certificatelor fiscale se face doar online

Direcţia Impozite şi Taxe Locale Deva aduce la cunoştinţa contribuabililor că eliberarea certificatelor fiscale se va face online, în termenul...

Finanţele sar în ajutorul mediului de afaceri

Într-un comunicat de presă, Ministerul Finanţelor Publice anunţă unele măsuri luate în această perioadă de criză pentru sprijinirea agenţilor economici....

Situaţia la zi a îmbolnăvirilor cu coronavirus în judeţ şi în ţară

Potrivit datelor oficiale, până ieri după-amiază, în judeţul Hunedoara se află în izolare 544 de persoane, iar în carantină, 344....

Închide