ComunitateEducatie si cultura

Artiștii de la Teatrul din Deva ne spun că „Nu-i ușor să fii bărbat”!

Teatrul de Artă Deva vă invită la prima premieră din anul 2022! Aceasta va avea loc în data de 11 februarie, ora 19. Devenii și nu numai sunt așteptați în număr cât mai mare la această premieră.

Nu știu una de alta
„Piesa Nu-i ușor să fii bărbat este o tragi-comedie contemporană. Patru femei total diferite sunt convocate urgent, printr-o telegramă, la întâlnirea cu bărbatul iubit, Marco Anselmi. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o revedere romantică se transformă într

-o farsă cu accente dramatice, devenind o glumă tragică, dar cu valente comice. Două soţii, o log

odnică şi o iubită cu pers­pective serioase la căsătorie descoperă că acela pe care îl credeau fidel le era, de fapt, „fidel” tuturor patru în acelaşi timp, fără ca ele să aibă habar una de cealaltă. Tu­mul­toasa Clelia (logodnica pătimaşă), Stefania, (prima soţie), Amanda (proaspăt măritată de o săptămână în Mexic) şi tânăra si cea mai prostuță-Marisa, se transformă din rivale în aliate, fiind gata să-l facă „să moară de atâta dragoste” pe Marco”, povestește Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva despre premieră.

Producție de succes
„În vila pe care fiecare dintre ele o credea acasă, au surpriza să fie întâmpinate doar de mucalitul și de multe ori depășitul de situație majordom Carlo, care, în lipsa stă­pânului său cu viaţă secretă cel puțin „cva­druplă”, este obligat să preia oficiile de gaz­dă şi să facă faţă asalturilor furibunde ale acestor femei trădate.
Autorul Aldo Lo Castro reușește cu suc­ces să realizeze o comedie cinică…în care prea multă iubire ucide. Îmbinarea comi­cu­lui de limbaj cu cel de situație, la care se adaugă farmecul actorilor, reprezintă pre­miza unei producții de succes pentru tea­trul nostru”, a declarat Mihai Panaitescu, re­gizorul piesei, managerul teatrului de­vean. Iată care este distribuția piesei:
Aurelian Gheorghe, Eugen Pădureanu, Ioana Cojocărescu, Diana Rotaru, Roxana Olșanschi, Andreea Pascu, Silviu Dobre.
Regia este semnată de Mihai Panaitescu iar scenografia de Nicoleta Onofrei.
Prețul unui bilet este de 30/15 lei (elevi, studenți, pensionari)
Accesul spectatorilor în sala de spec­ta­cole va fi permis cu respectarea tuturor dis­pozițiilor legale valabile în momentul desfă­șurării evenimentului.
Rezervări se pot face la nr. de telefon 0787259420 sau 0787287113.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura