; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Târg de antichităţi şi handmade la Shopping City Deva

8 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Shopping City Deva deschide porţile pentru meşteri, colecţionari şi anticari români şi organizează Târgul de antichităţi şi handmade.
Între 9 şi 11 august, artişti din Satu Mare, Timişoara, Sibiu, Braşov, Târgu Mureş, Alba, Craiova, Cluj şi Iaşi se întâlnesc în centrul comercial să expună obiecte de colecţie, bine şi atent păstrate în timp sau minuţios elaborate în zilele noastre.
Clienţii vor găsi o gamă largă de cadouri, pentru ei sau cei dragi, de la bijuterii de epocă şi podoabe, ceasuri de colecţie sau de serie mică, piese de ceramică, porţelanuri şi sticlărie, cărţi, obiecte din argint (de decor, statuete, casete, tacâmuri), până la icoane, tablouri şi piese de mobilier rustic.
Exponatele vechi au o valoare aparte, întrucât ele au fost transmise din generaţie în generaţie şi fac parte din moştenirea celor care le scot acum la vânzare.(Mircea Crivăţ)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Seară de astronomie şi muzică folk în Cetatea Deva

Mâine, sâmbătă, 10 august 2019, între orele 20:30 şi 22:30, în Cetatea Devei, pe Platforma Artilerie Vest, vor fi amplasate...

Încă puţin până la închiderea sesiunii de înscrieri la „SESAM 2019“

Institutul Naţional de Cercetare–Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă Insemex Petroşani, cu sprijinul şi colaborarea Universităţii din Petroşani, a...

Fotbal Liga a IV-a. A fost stabilit programul primei etape

În urma întâlnirii cu reprezentanţii formaţiilor din judeţ , cele care vor activa în Liga a IV-a, a afost stabilit...

Închide