Arestat pentru trafic de droguri

Hunedoreanul Vlad Constantin Corduneanu a ajuns în spatele gratiilor, acuzat fiind de trafic de droguri şi introducere de droguri de risc în ţară, fără drept. Tribunalul Hunedoara a admis propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a bărbatului.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie si Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara şi, pe cale de consecinţă: dispune arestarea preventivă a inculpatului Corduneanu Vlad Constantin, pentru 30 de zile începând cu data de 23 august 2018 şi până la data de 21 septembrie 2018, inclusiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc fără drept şi trafic de droguri de risc”, se arată în decizia instanţei. Totodată, magistraţii i-au respins cererea lui Corduneanu de a fi trimis în arest la domiciliu sau sub control judiciar. Decizia Tribunalului Hunedoara nu este definitivă, putând fi contestată în 48 de ore de la pronunţare.
De la începutul acestui an, procurorii DIICOT – BT Hunedoara au destructurat mai multe grupări de traficanţi de stupefiante din Valea Jiului. În unele dintre aceste dosare s-au pronunţat deja sentinţe definitive. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.