Arestat pentru tentativă de omor

03 Tentativa de omor (2)Loredana Goangă

Un conflict izbucnit în plină zi l-a adus pe un hunedorean, de 55 de ani, în pragul morţii, asta, după ce a fost înjunghiat în piept chiar în faţa Şcolii Generale nr. 6 din Vulcan. Acum, agresorul Costică Sava (foto), de 60 de ani, din Vulcan, a fost trimis după gratii şi este cercetat pentru tentativă de omor.
„Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat că în  ziua de 15 februarie, în jurul orei 14.30, în faţa Şcolii Generale nr. 6 din Vulcan, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, inculpatul a aplicat o lovitură cu un briceag în zona hemitoracelui stâng anterior, cauzând persoanei vătămate o plagă penetrantă care a necesitat intervenţie medicală”, a declarat Mirela Negruţiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
După ce suspectul a fost reţinut, acesta a fost prezentat Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare. Magistraţii au admis-o, iar Costică Sava a fost trimis după gratii pentru 30 de zile, începând de ieri, până pe 17 martie. Totodată, instanţa a respins cererea formulată de inculpat de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu. Împotriva hotărârii se poate depune contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare