Actualitate

Arestat după ce a vândut droguri în Hunedoara și Cluj

Un bărbat a fost arestat, fiind acu­zat de efectuare de operațiuni cu subs­tanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. Anchetatorii spun că, pe parcursul acestui an, suspectul ar fi vândut substanțe psihoactive că­tre consumatori din județele Hunedoara și Cluj.

Judecătorul nu a stat pe gânduri
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, pe parcursul anului 2024, în mod repetat, acesta a deţinut, mani­pulat şi comercializat diferite cantităţi de substanţe psihoactive (2-MMC) că­tre consumatori de pe raza judeţelor Hunedoara şi Cluj.
A fost pus în aplicare un mandat de percheziţie la locuinţa inculpatului si­tuată în municipiul Turda, fiind iden­tificate ­şi ridicate cantitatea de aproxi­mativ 50 grame substanţă psihoactivă, porţionată şi ambalată în mai multe plicuri, un cântar electronic şi obiecte purtând urme de substanţă, sume de bani în lei şi euro, precum şi alte mijloa­ce de probă.
Apoi, judecătorul de drepturi şi li­ber­tăţi din cadrul Tribunalului Hunedoara a dispus arestarea preventivă a in­cul­pa­tului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul jan­darmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara.
Suportul de specialitate a fost asi­gurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura