Arestat după ce a fost prins cu amfetamină, ketamină şi cannabis

 

arestat

Cristina Ghenea

     Un bărbat în vârstă de 29 de ani, cunoscut cu antecedente penale pentru infracțiuni de trafic de droguri, a fost, din nou, arestat, după ce ofițerii de la Crimă Organizată i-au găsit în locuință 12 plante de cannabis, pastile cu amfetamină, dar și ketamină.

      Este vorba despre Alexandru Emil Băloi, din Petroșani, judecat încă din 2008 într-un dosar de trafic de droguri, care la ora actuală se află în recurs pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție. Bărbatul a intrat, din nou, în atenția procurorilor, după ce, în urmă cu două zile, Poliția municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că într-o locuință închiriată de acesta sunt mai multe ghivece cu plante de cannabis. Oamenii legii au sesizat, la rândul lor, Crima Organizată, iar ofițerii BCCO Alba Iulia au efectuat o percheziție la adresa respectivă. ”Au fost identificate 12 plante de cannabis de aproximativ 1 – 1,2 metri, iar în jurul ghivecelor au fost descoperite dispozitive de iluminat artificial precum şi dispozitive de aeraj şi de păstrare a umidităţii aerului, toate specifice unei culturi de cannabis indoor. De asemenea, tot în locuință s-a mai găsit și un cântar de precizie, folosit pentru porţionarea drogurilor, o cantitate de peste jumătate de kilogram de cannabis pregătit pentru valorificare pe piaţa de profil, precum şi un număr de 11 comprimate de culoare portocalie care, în urma efecuării analizelor de laborator, s-au dovedit a fi amfetamină. Asupra suspectului a fost găsit un plic de tip «ziplock» ce conţinea o substanţă pulverulentă de culoare albă, care, tot în urma analizelor de laborator, s-a dovedit a fi ketamină cristalizată”, a declarat comisarul șef Traian Berbeceanu, șeful BCCO Alba Iulia.

  În urma percheziției, Alexandru Emil Băloi a fost prezentat procurorilor de la Biroul Teritorial DIICOT Hunedoara, unde s-a decis reținerea lui pentru 24 de ore, iar ulterior a fost dus în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. Magistrații Tribunalului Hunedoara au decis arestarea lui pentru 29 de zile, însă suspectul a declarat recurs împotriva hotărârii, astfel că dosarul va fi trimis Curții de Apel Alba Iulia pentru soluționare. De menționat este că bărbatul așteaptă ca, peste 10 zile, să-și primească și condamnarea definitivă în dosarul aflat pe rolul Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

2 comentarii la „Arestat după ce a fost prins cu amfetamină, ketamină şi cannabis

  • 19 mai 2013 la 20:12
    Permalink

    Dacă cineva spune că încălcăm legea atunci schimbăm constituţia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare