Arest la domiciliu prelungit pentru Vili Rupa

11 februarie 2015 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

03 vili-rupa-11Natalia Bumbac

Ieri, pe rolul Tribunalului Hunedoara, procesul în care hunedoreanul Vili Rupa (foto) este judecat pentru acuzaţiile de omor deosebit de grav a avut un nou termen . Potrivit datelor de pe portalul instanţei, la şedinţa de ieri, magistraţii au constatat legalitatea şi temeinicia arestului la domiciliu şi au dispus prelungirea cu încă o lună a măsurii. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Aşadar, Vili Rupa ar putea petrece încă 30 de zile fără a putea părăsi locuinţa, dacă hotărârea de ieri a magistraţilor va fi menţinută şi după epuizarea căilor de atac. Bărbatul autointitulat „Justiţiarul din Hunedoara” a devenit celebru după ce a obţinut la CEDO două sentinţe, prin care statul român a fost obligat să-i dea 35.200 de euro, despăgubiri materiale şi daune morale, precum şi prin revizuirea, după 12 ani, a unui dosar în care a fost condamnat la un an şi două luni cu executare, rejudecare în urma căreia a fost declarat nevinovat.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. rupavili spune:

    Nimeni nu are dreptul de a aplica forta autoritatii sau a legii, pentru a impune un neadevar. Aceste neadevaruri impuse sunt nule de drept .

    Justitiarul de Hunedoara

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 12.02.2015

Monica Georgescu, directorul general al DGASPC Hunedoara

Primăria Hunedoara vrea să facă ordine în traficul din municipiu

Având în vedere numeroasele accidente rutiere în care sunt implicaţi pietonii, poliţiştii locali din cadrul Biroului Circulaţie Rutieră a municipiului...

Gura lumii 12.02.2015

Pe principiul „hai să investim ca să avem pe ce strica banii“, petrecăreţii dintr-un sat hunedorean au rămas fără sursă...

Închide