ARD Hunedoara a depus „Cartea neagrã a guvernãrii USL“ la Prefecturã

Cristina Ghenea

Reprezentanţii hunedoreni ai Alianţei România Dreaptă au depus ieri, la Instituţia Prefectului din judeţ, „Cartea neagră a guvernării USL“. Este vorba, de fapt, despre un bilanţ al activităţii Guvernului condus de Victor Ponta, din ultimele şase luni, timp în care reputaţia internaţională a României a fost distrusă – susţin cei de la ARD – de minciuni şi de incompetenţă.

„Au promis miere, au oferit fiere“

La fel ca în alte judeţe ale ţării, o delegaţie a ARD a depus, ieri, la Prefectura Hunedoara, această „Carte neagră a guvernării USL“, care cuprinde, în opinia autorilor, o sinteză pe şase luni a minciunilor şi a abuzurilor de care se face vinovat Guvernul condus de Victor Ponta. Aflat în fruntea delegaţiei, Mircia Muntean (foto dreapta), candidat al ARD pentru colegiul de deputaţi Deva-Cîrjiţi, a declarat că „este vorba de bilanţul celor şase luni de guvernare a USL, guvernare în care s-a invocat şi s-a cerut mereu schimbarea; schimbarea tancului rusesc cu transatlanticul american, schimbarea ministrului Învăţământului – Funeriu – cu veşnica şi inegalabila Abramburica, şi schimbarea poziţiei României faţă de Departamentul de Stat, faţă de statele europene”. „Aşa cum am mai spus-o, USL rămâne Uniunea pentru Slăbirea Leului, a inflaţiei de trei ori mai mare, a scumpirii alimentelor cu peste 15 la sută şi a scumpirii benzinei. Astăzi (n.r. ieri), după şase luni de la promisiunile mincinoase pe care le-au făcut, suntem în măsură să arătăm că deşi acest Guvern ne dădea asigurări că în România va curge miere, în realitatea de astăzi nu este vorba nicidecum despre miere, ci despre fiere. Este, deci, un bilanţ ale cărui concluzii ne arată că România este blocată complet de incompetenţa şi reaua voinţă a unui guvern mincinos”, a mai precizat Mircia Muntean la depunerea „Cărţii negre a guvernării USL”.

„Este un semnal de alarmă”

De asemenea, liderul ARD Hunedoara, Dorin Gligor (foto stânga), a declarat că această acţiune nu este o glumă, ci un semnal de alarmă, care subliniază pericolul ce derivă din acest bilanţ negru al unei perioade atât de scurte de guvernare. „Este un semnal de alarmă. Dacă doriţi, unul instituţional. A fost depusă această „Carte neagră” la instituţia care reprezintă Guvernul României în judeţul Hunedoara, nu la chioşcul din colţ. Avem pretenţia că instituţiile vor trata cu seriozitate pericolul economic şi politic în care ne aflăm şi vor acţiona în consecinţă”, a declarat Dorin Gligor, liderul PDL Hunedoara, candidat al ARD la Senat în Colegiul Uninominal nr. 2 Brad-Valea Mureşului-Orăştie.
Documentul depus ieri la sediul Prefecturii cuprinde trei capitole şi concluzii, însumând un număr de 65 de exemple ale eşecului guvernării Ponta.

10 comentarii la „ARD Hunedoara a depus „Cartea neagrã a guvernãrii USL“ la Prefecturã

 • 9 noiembrie 2012 la 11:36
  Permalink

  ARD = Niste nemernici care au intoxicat UE cu minciuni si care, din cauza rivalitatii politice, au tradat Romania, interesul national si poporul roman… Toate astea pe langa GENOCIDUL la care au supus poporul roman…

 • 9 noiembrie 2012 la 14:12
  Permalink

  Acesti indivizide la ARD ARD :nivelul de trai ,sanatate,invatamantul ,cultura .Cata ipocrizie ! ;(((

 • 9 noiembrie 2012 la 23:53
  Permalink

  Cele doua personaje penibile ar trebui sa-si tina cartea neagra sub perna ca sa nu uite ce au facut atunci cand s-au aflat la guvernare. Am trecut in perioada guvernarii PDL prin cele mai grele momente din viata: reducere salariului cu mai mult de jumatate(nu cu 25%), am vazut cum unii dintre functionari, membrii ai partidului aflat la guvernare, in perioada de criza, au reusit sa achizitioneze sau sa construiasca imobile, sa plece in strainatate in “interes de serviciu’ de mai multe ori pe an, sa realizeze venituri “nesimtite” din fonduri europene care nu figureaza in declaratia de avere, sa fie promovati desi studiile lor au fost completate recent, iar activitea anterioara nu ii recomanda sa ocupe o functie de conducere.
  Ar trebui sa va faceti campanie altfel, mai ales ca majoritatea sefilor de la deconcentrate sunt aceiasi de pe vremea cand va aflati la guvernare si care au sponsorizat partidul, prin diverse tertipuri, din fonduri publice ( fara numar).

 • 11 noiembrie 2012 la 10:26
  Permalink

  Ba hahalerelor!Cat v-au dat u.se.lei sa-i pupati in sex?

 • 11 noiembrie 2012 la 12:16
  Permalink

  V-am taiat pensii, salarii,indemnizatii la mamici, am inchis spitale omorand oameni, am taiat bani de la medicamente, v-am marit varsta de pensionare, v-am dat afara din serviciu, in timp ce noi ne-am imbogatit facand contracte umflate cu statul.

  VOTATI-NE DIN NOU !!!

  FORTA ARD… LA PUSCARIE! Forta PDL … la PUSCARIE!

 • 11 noiembrie 2012 la 12:18
  Permalink

  ARD adica TOT pdl :

  –Ne propun sa ramanem unde suntem–coruptie, saracie, haos si taieri.
  –Ne garanteaza, astfel, ca nu ne dezvoltam (pentru ca, in locul taierilor, nu propun nimic). Ne garanteaza saracie tot mai mare si taxe mai mari.
  –Vom fi extreme de vulnerabili pentru o eventuala noua criza(care ar putea aparea).
  –Vom fi incapabili sa facem fata marilor datorii, in viitor.
  –Anii urmatori nu ne dezvoltam–ci vom plati datorii facute in 2009-2011.

 • 11 noiembrie 2012 la 12:20
  Permalink

  UNIUNEA SOCIAL – LIBERALA:

  A dat inapoi salarile si pensile furate de PDL.
  A inceput deblocarea posturilor in sanatate (500 de posture in prima faza).
  A redus cu 30% cheltuielile de protocol si de deplasare in strainatate.
  A redat autonomia Institutul de Boli Cardiovasculare de la Targu-Mures si cel de gastro de la Iasi. A redeschis spitalul de la Buftea, Bumbesti, se redeschide cel de la Tandarei. A reusit sa deschida unitatea de urgenta de la Targu-Mures. Sa duca elicopterul la Iasi si zilele urmatoare o sa fie la Craiova.
  A ridicat plafonul de scutire de TVA pana la venituri de 65000 euro/an.
  A majorat platile directe pentru culturile agricole de la 100,65 euro in 2011 la 119,66 euro in acest an.
  A renuntat la impozitarea trimestriala a fiecarei tranzactii in castig.

  Este definitivat auditul de la ministere, actele s-au inaintat la DNA, iar cei care au furat banii romanilor vor plati.

  USL FACE POLITICA PENTRU ROMANIA SI ROMANI !
  ARD adica PDL fac politica sefilor din PPE !!!

  USL – IMPREUNA CU ROMANII SI PENTRU ROMANI !

  USL = SFARSITUL REGIMULUI BASESCU si un NOU INCEPUT PENTRU ROMANIA !

 • 11 noiembrie 2012 la 15:51
  Permalink

  Ce-i mai mari Vrajitori ai tarii, sunt Politicienii ,care ne vrajesc cu vorbele ,sa-i votam ,ne promit multe faceri de bine ,pentru aceste santaje care ne obligati sa va votam ,ar trebui sa aveti o lege a raspunderii cu demisia si cu arestarea voastra vrajitori ce sunteti ,voi cei care nu va respectati promisiunile in campania electorala ,rusine nu aveti ,frica ca o sa fiti pedepsiti nu aveti ,de aceea eu Justitiarul de Hunedoara, va declar politicieni periculosi ai societatii si va incadrez la gazeta de perete a INTERLOPILOR cu LEGITIMATIE de la STAT !

 • 11 noiembrie 2012 la 19:23
  Permalink

  a venit si vremea ta sa fi ales in senatul romaniei. o meriti din plin./Dorine.

 • 19 noiembrie 2012 la 17:27
  Permalink

  USL=Iliescu,Hrebenciuc,Nastase,Mitrea,Antonescu,Molot etc….NU MULTUMESC!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primãria Brad s-a mutat în casã nouã

Începând cu 1 octombrie, Primăria municipiului Brad împreună cu serviciile aflate în subordinea Consiliului Local Brad, Dispeceratul Poliţiei Locale şi...

Bulina neagră 9.11.2012

Alin Simota, patronul echipei de fotbal Jiul Petroşani Pentru că fosta echipă fanion a Văii Jiului, în anumite perioade chiar

Bulina albă 9.11.2012

Comisarul şef Traian Berbeceanu, şeful BCCO Alba Pentru că, alături de echipa pe care o conduce, a reuşit destructurarea unei

Închide