; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Arcaşii hunedoreni, pe podiumul naţionalelor de sală

6 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

La Iaşi s-au desfăşurat recent întrecerile Campionatului Naţional de Tir cu Arcul, concurs care a deschis sezonul competiţional din acest an şi la care sportivii din judeţul Hunedoara au reuşit să obţină o serie de rezultate remarcabile.

SCM Deva s-a clasat pe primul loc la aceste întreceri, datorită seriei excelente obţinută de reprezentanţii acestui club, atât la seniori cât şi la tineret. Echipa de senioare alcătuită din Andreea Uritescu, Luminiţa Boroş şi Beatrice Mikloş (foto) a cucerit medalia de aur la arc recurve, iar la masculin, echipa alcătuită din Ghenadie Iepuri, Mario Ţîmpu şi Daniel Călin s-a clast pe locul al doilea, urmată de o altă echipă din Deva, alcătuită din Sandor Kacso, Moreh Tamaş şi Denis Habian.
O medalie de aur a cucerit echipa mixtă de juniori de la clubul devean, alcătuită din Mario Ţîmpu şi Beatrice Mikloş, iar seniorii Ghenadie Iepuri şi Beatrice Miklos s-au situat pe locul trei. Beatrice Mikloş a fost lidera echipei de junioare a clubului SCM Deva şi împreună cu Diana Hoca şi Andreea Sevastiţa au adus la palmaresul clubului o medalie de argint la arc recurve echipe junioare, iar juniorii Alexandru Rădoi, Dacian Ranca şi Mirel Judea s-au clasat pe locul al treilea cu echipa.
Lista medaliilor obţinute de către deveni este întregită de medalia de aur cucerită de echipa juniorilor, Mario Ţîmpu, Moreh Tamaş şi Denis Habian şi de succesele individuale înregistrate de către Beatrice Mikloş (medalie de aur la arc recurve junioare), Ghenadie Iepuri (loc III arc recurve seniori), Mario Ţîmpu (juniori arc recurve loc III), Andreea Uritescu (loc III senioare arc recurve) şi Mirel Judea (loc III la arc compound juniori). Salutăm revenirea în competiţii a seniorului Adrian Marcu, cel care la Iaşi a cucerit o medalie de argint şi care promite să urce din nou în topul naţional la această disciplină sportivă.
Să menţionăm că toţi aceşti sportivi sunt pregătiţi de către antrenorii Viorel Hăbian şi Gigi Puşcă, iar o parte dintre ei vor fi selectaţi în loturile reprezentative pentru noul sezon competiţional.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
PSD a reuşit ieri să obţină o victorie asupra PNL, moţiunea de cenzură trecând fără emoţii. Liberalii, prea slabi, prea uşor de învins

Moţiunea de cenzură iniţiată de social-democraţi a fost adoptată, ieri, de Parlament. S-au înregistrat 261 de voturi „pentru“ şi 139...

Senatoarea PNL Carmen Hărău, în mijlocul unui scandal imens

Scandal ieri, la votul pentru moţiunea de cenzură, după ce senatoarea PNL Carmen Hărău (foto) a fost acuzată că a...

Mai sunt bani pentru IMM-uri

Întreprinderile mici şi mijlocii (IMM) din Regiunea Vest mai pot obţine finanţări nerambursabile în cadrul Programului Operaţional Regional pentru dezvoltarea...

Închide