Arbitru hunedorean promovat

O veste bună pentru fotbalul din judeţul Hunedoara a venit la finalul săptămânii tre­cute, de la Federaţia Română de Fotbal care a comunicat că în urma concursului orga­ni­zat de Comisia Centrală a Arbitrilor din data de 18 mai 2021, hunedoreanul Raul Bă­dă­rau (foto) a fost promovat în lotul Ligii a III-a, categoria arbitri.
Tânărul arbitru face parte din lotul lansat în urmă cu patru ani de către Comisia Ju­de­ţeană de Arbitri (preşedinte Cosmin Danciu), a fost descoperit de către Petru Spărios şi s-a pregătit în cadrul unor programe speciale or­ganizate de către federaţia de la Bu­cu­reşti.
Viitor profesor de educaţie fizică şi sport, Raul Bădărău a fost supervizat de către cei din Comisia Centrală de Arbitrii din cadrul FRF, la mai multe partide pe care le-a con­dus la centru, aprecierile observatorilor fiind pozitive iar notele primite de noul ar­bi­tru hunedorean, fiind dintre cele mai mari.
Arbitrul Raul Bădărău va fi desemnat de acum la jocurile din Liga a III-a în calitate de arbitru de centru, conducătorul brigăzilor de arbitrii, la meciurile la care va fi delegat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.