Arbitru hunedorean promovat

23 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

O veste bună pentru fotbalul din judeţul Hunedoara a venit la finalul săptămânii tre­cute, de la Federaţia Română de Fotbal care a comunicat că în urma concursului orga­ni­zat de Comisia Centrală a Arbitrilor din data de 18 mai 2021, hunedoreanul Raul Bă­dă­rau (foto) a fost promovat în lotul Ligii a III-a, categoria arbitri.
Tânărul arbitru face parte din lotul lansat în urmă cu patru ani de către Comisia Ju­de­ţeană de Arbitri (preşedinte Cosmin Danciu), a fost descoperit de către Petru Spărios şi s-a pregătit în cadrul unor programe speciale or­ganizate de către federaţia de la Bu­cu­reşti.
Viitor profesor de educaţie fizică şi sport, Raul Bădărău a fost supervizat de către cei din Comisia Centrală de Arbitrii din cadrul FRF, la mai multe partide pe care le-a con­dus la centru, aprecierile observatorilor fiind pozitive iar notele primite de noul ar­bi­tru hunedorean, fiind dintre cele mai mari.
Arbitrul Raul Bădărău va fi desemnat de acum la jocurile din Liga a III-a în calitate de arbitru de centru, conducătorul brigăzilor de arbitrii, la meciurile la care va fi delegat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Campion european la 100m spate

Înotătorul român Robert Glinţă (foto) a cu­cerit medalia de aur în proba de 100 m spate, la Campionatele Europene de...

Vizită surpriză la Federaţia de gimnastică ritmică

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, japonezul Morinari Wata­nabe (foto), care este şi membru al Comi­te­tului Olimpic Internaţional, s-a aflat pentru...

Florentia Marincu-Iuşco, prima la săritura în lungime

Campionatului Naţional de atletism pen­tru seniori, competiţie desfăşurată vineri şi sâmbătă pe Stadionul ''Nicolae Dobrin'' din Piteşti, a reunit toată...

Închide