Arbitrii hunedoreni, buni prieteni cu fotbalul şi sportivitatea

Ciprian Marinuţ

Selecţionata de arbitri de fotbal a judeţului Hunedoara a obţinut o clasare onorabilă şi a cucerit „Trofeul fair-play” la ediţia a XII-a a „Cupei Prietenia” la fotbal, rezervată arbitrilor, desfăşurată la finalul săptămânii, la Rm. Vâlcea.

Învinşi doar de campioni
Aflată la a X-a participare la această tradiţională întrecere a arbitrilor din România, echipa judeţului Hunedoara a demonstrat şi de această dată, printr-o prestaţie de calitate, că are „relaţii de prietenie cu fotbalul”. Fluieraşii hunedoreni au obţinut două victorii şi au suferit o singură înfrângere, cedând chiar în faţa formaţiei campioane. În prima partidă, Hunedoara a fost învinsă greu, scor 3-4, de echipa judeţului Vâlcea. Hunedorenii s-au impus apoi cu 4-2, după executarea loviturilor de departajare, 2-2 la finalul timpului regulamentar, în faţa formaţiei judeţului Călăraşi. În fine, arbitrii din judeţul nostru i-au spulberat în ultima partidă a grupei pe cei din Sibiu, scor 4-1, şi s-au clasat pe locul doi în grupa preliminară. Turneul a fost câştigat de echipa gazdă, formaţia judeţului Vâlcea, care a trecut în finală de echipa similară a judeţului Dâmboviţa. Gruparea judeţului Hunedoara s-a înscris pe lista premianţilor, graţie sportivităţii care le-a adus „Trofeul fair-play”, premiu mai mult decât respectabil într-o competiţie a arbitrilor.
Lotul care a participat la această competiţie a fost format din următorii arbitrii: Eduard Kovacs (foto stânga) (Liga I futsal), Alin Cîrstoiu (foto dreapta) (Liga I futsal), Cristian Petrean (Liga a III-a), Sorin Chirla (fost arbitru divizionar), Sorin Ciotlăuş şi Adrian Radu (foşti arbitri divizionari, observatori FRF), Flavius Coroiu (arbitru monitorizat FRF), Marius Alexoi, Petre Voica şi Andi Igna (arbitri din lotul judeţean).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare