Arbitri hunedoreni, în vizorul FR Fotbal

9 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

În perioada 30.09-03.10.2019, patru arbitri din judeţul Hunedoara, Andrei Fodor, Leopold Herczeg, Raul Bădărău şi Cătălin Blîndu, s-au aflat pentru câteva zile la Bucureşti, acolo unde Comisia Centrală a Arbitrilor a organizat o serie de cursuri de perfecţionare teoretice şi teste fizice în cadrul programului de dezvoltare Cavalerii Viitorului.

Cursurile sunt organizate de CCA pentru promovarea în lotul divizionar din Liga 3 a unor arbitri tineri şi de perspectivă, pentru judeţul Hunedoara fiind un lucru pozitiv faptul că toţi cei patru arbitri au trecut această a doua etapă de pregătire cu note mari, atât la teorie cât şi la testele fizice.
Programul Cavalerii Viitorului, iniţiat de către CCA şi susţinut de către FR Fotbal are cinci etape, la finalul cărora, cei care au reuşit să treacă examenele vor fi desemnaţi arbitri care vor activa în lotul divizionar din Liga a treia. În următoarea etapă, care este programată în primăvara anului viitor, cei patru vor fi supervizaţi de observatori consacraţi la meciurile juniorilor republicani şi apoi la cele de seniori din Liga a III-a.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Beatrice Miklos, locul 5 la Campionatul European de Tir cu Arcul

Campionatul European de Field, desfăşurat la Mokrice în Slovenia, a fost o competiţie grea, derulată pe parcursul a patru zile...

Rugby. Ştiinţa Petroşani, victorie pe terenul campioanei

După victoria din prima etapă de pe teren propriu, cu scorul de 57-15 obţinută cu bonus ofensiv (care se acordă...

Proiectul „Hunedoara Curată“ merge înainte. Încă 9 platforme supraterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor

La începutul acestui an, Primăria municipiului Hunedoara a instalat 13 platforme supraterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor.

Închide