Aqualand se deschide pânã la Crãciun

18 noiembrie 2010 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Parcul acvatic Aqualand, din Deva, un complex de distracţii format din bazine de înot, saune şi spaţii cu jacuzzi, îşi va deschide porţile înainte de Crăciun, în prezent, efectuându-se ultimele probe la instalaţii. Autorităţile au pus la punct chiar şi un sistem de tarifare, diferenţiat, pentru a putea face posibil şi accesul elevilor şi al pensionarilor.

Revelion la bazin

Potrivit administratorului public al municipiului Deva, Corina Oprişiu, peste mai puţin de o lună, complexul Aqualand va fi inaugurat. „În faza în care suntem acum, punem spune că Aqualand-ul este gata, pentru că tot ce mai trebuie făcut sunt probele instalaţiilor. Complexul are cinci bazine, în suprafaţă totală de 600 de metri pătraţi, trei spaţii cu jacuzzi şi şase saune, dintre care una salină. În incinta Aqualand-ului vor mai funcţiona un restaurant, un fast-food şi o cafenea. Vrem să organizăm primul Revelion în această locaţie, iar în noaptea dintre ani, doritorii să poate sărbători relaxaţi, în bazin”, a declarat Corina Oprişiu.

Bilete subvenţionate de la bugetul local

„O parte din costul unui bilet pentru copii şi pensionari va fi subvenţionată de la bugetul local. Elevii care învaţă la şcolile din Deva vor plăti 5 lei pe bilet, în timp ce pensionarii vor achita 8 lei, dacă vor veni la Aqualand de luni până vineri, între orele 9-17, pentru maximum trei ore. Costul unui bilet pentru adulţi va fi de 25 de lei, pentru trei ore, şi de 40 de lei pentru o zi întreagă, în aceşti bani, fiind inclus şi accesul la toate facilităţile oferite de Aqualand. La intrarea în complex, vizitatorii vor primi brăţări cu cip, care vor marca electronic timpul petrecut în incintă. De asemenea, intenţionăm să introducem un sistem de abonamente pentru firme şi instituţii, dar şi să angrenăm cadrele didactice din localitate în organizarea unor ore de educaţie fizică şi cursuri de înot în interiorul parcului acvatic”, a mai declarat Oprişiu.

Construcţia complexului Aqualand a început în anul 2006, iar lucrările au costat 42 de milioane de lei. Capacitatea parcului acvatic este de 500 de persoane. (L. Botici)

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. amator spune:

  In atentia d-nei Corina Oprisoiu si a organizatorii revelionului de la Aqualand Deva,
  Sper ca nu va trece prin gand ideea de a lasa apa in bazinele Aqualand in noaptea de Revelion. Se pot intampla mari nenorociri.
  Si va spun de ce…Omul mai bea ,mananca si apoi inotand sau incercand sa inoate poate ca nu va mai reusi sa iasa din bazin,buimacin,aburit sau cu stomacul prea plin.Inima este solicitata foarte tare sub apa iar daca persoana inoata cu stomacul plin ,bauta ,mai face si o sauna ,este risc mare de stopc cardiac!ce o sa faceti atunci!Pe cine mai dati vina atunci…va fii prea tarziu!
  Va rog sa analizati acest aspect si sa nu existe apa in bazine in acel moment dintre ani!

 2. m spune:

  nu se consuma bauturi alcool in incinta complexului

 3. Mihaela spune:

  Elevii din alte orase au parte de reducere ca cei din Deva?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
În greva foamei, în faţa Prefecturii

Patru foşti angajaţi ai firmei Rempes din Deva au intrat de ieri în greva foamei, în faţa Prefecturii, pentru că...

Nu suntem stăpâni pe soarta noastră…!? (II)

Voi continua prezentarea raportului despre România, scris de dr. George Friedman, directorul executiv al companiei de expertiză internaţională STRATFOR. Cei...

Bulina neagra

  Gelu Simoc,  preşedintele FC Hunedoara Pentru că este acuzat de principalul finanţator al echipei hunedorene de fotbal de rea credinţă...

Închide