Aproape 200 de hunedoreni s-au angajat ieri

1 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

02 locuri de munca
Aproape 200 de persoane au reuşit să-şi găsească o slujbă, după ce au participat, ieri, la Bursa locurilor de muncă, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), la sediile locale din 12 oraşe ale judeţului Hunedoara.

Monitorizează acţiunea
La dispoziţia participanţilor au fost puse 595 de posturi libere, oferite de 235 de angajatori, cele mai multe fiind în oraşele Deva (170), Petroşani (80) şi Hunedoara (61), în aceste localităţi constatându-se, de altfel, şi un interes crescut pentru acţiunea organizată de AJOFM.
„La finalul Bursei locurilor de muncă au fost angajate direct 191 de persoane. Alte 290 au fost selectate pentru în cadrare. În cazul acestora din urmă, AJOFM va monitoriza, după un interval de 30 de zile, câte dintre ele au fost angajate“, a declarat directorul coordonator al AJOFM Hunedoara, Vasile Iorgovan.

Selecţie de slujbe din ţări ale UE
AJOFM Hunedoara organizează periodic, la fiecare sfârşit de lună, câte o bursă a locurilor de muncă, pentru şomerii din judeţ. Cu acest prilej, persoanele aflate în căutarea unei slujbe primesc gratuit şi câte un exemplar din publicaţia „Piaţa muncii“, editată de AJOFM Hunedoara, în care se regăsesc posturile libere oferite de angajatorii locali, dar şi o selecţie a unor slujbe din ţări ale Uniunii Europene. Rata şomajului în judeţul Hunedoara este de 9,03 la sută, cu un număr de 18.900 de şomeri aflaţi în evidenţele AJOFM.  (A. Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Peste noapte, am devenit un judeţ bogat

Printr-un ordin al ministrului Agriculturii, Ilie Sârbu, toate comunele din judeţul Hunedoara s-au îmbogăţit peste noapte, în schimb, au sărăcit,...

Nemulţumit de scor

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Cristian Dulca, a declarat după victoria din meciul cu Omonia Nicosia, că rezultatul de 2-0 nu...

Hunedorenii cad de pe schele

Două persoane au ajuns la spital, după ce au căzut de pe schelele pe care lucrau.

Închide