Apel respins în cazul bărbatului care a tâlhărit o prostituată

3 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un individ din judeţul Galaţi, ajuns prin Deva, a fost condamnat de Judecătoria Deva la pedeapsa de doi ani şi şase luni de închisoare, în regim de detenţie, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Mirel Liviu Sandu, de 28 de ani, din judeţul Galaţi, a atacat decizia magistraţilor deveni fără succes. Curtea de Apel Alba Iulia a considerat că apelul făcut de individ este nefondat, astfel că va executa pedeapsa primită la instanţa de fond. Gălăţeanul a fost obligat şi să achite suma de 2.196 de lei, 2.000 de lei reprezentând daune morale, iar suma de 196 de lei reprezentând daune materiale către femeia bătută şi jefuită. Anchetatorii au stabilit că bărbatul era muncitor necalificat la o societate din Vrancea şi a ajuns în municipiul Deva, unde a acostat o femeie de 38 de ani care practică prostituţia. A ”agăţat-o” la intersecţia străzilor Calea Zarandului, cu Dorobanţilor, din reşedinţa judeţului şi i-a cerut să îl însoţească într-o clădire dezafectată, pentru a face sex contra cost. Profitând de întuneric, individul a lovit-o pe femeie şi a deposedat-o de poşeta în care avea 230 de lei şi telefonul mobil, dar poliţiştii au pus mâna pe el la scurt timp. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A furat fără încetare aproape doi ani

Un bărbat din Petroşani a reuşit să scape de puşcărie deşi a furat fără încetare timp de aproape doi ani....

Rezultate bune ale „decebaliştilor” la baschet şi badminton

Continuă seria rezultatelor pozitive înregistrate de elevii de la Colegiul Naţional “Decebal” Deva în competiţiile organizate sub tutela Inspectoratului Şcolar...

Florentina Marincu-Iuşco are şanse pentru Cupa Balcanică

Cea de a doua etapă din cadrul Campionatului naţional de atletism pentru seniori şi seniori sub 21 de ani s-a...

Închide