Apel pentru „Marsul demnitãtii”

14 iunie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Nicolle Ebner

Partidul Conservator din judeţul Hunedoara a demarat o serie de acţiuni, ce vizează toate categoriile sociale, încercând astfel să ofere un sprijin celor care se simt abandonaţi în propria lor ţară.

„Salvarea bunului simţ”
Una dintre acţiuni, iniţiată de către fundaţia F.A.C.I.A.S şi intitulată „STOP BOC”, are scopul de a strânge semnături, pentru păstrarea vârstei de pensionare de 60 de ani la femei, cel puţin până în anul 2050, şi de acordarea gratuită de asistenţă juridică pentru acţionarea în instanţă a Guvernului Boc. „Până în prezent, s-au strâns 260 de semnături şi doar într-o singură zi, 14 pensionari s-au înscris, la sediul PC din Deva, pentru a beneficia de asistenţă juridică, în demersul de a da în judecată guvernul. Asta demonstrează că pensionarii încă mai speră că vor câştiga în instanţă oprirea măsurii de scădere a pensiilor”, a declarat preşedintele filialei judeţene PC Hunedoara, Petru Mărginean. Acesta a făcut cunoscută şi propria iniţiativă, prin care încearcă să „trezească din amorţeală” şi societatea civilă. „Învăţătorii m-au învăţat să fiu demn şi să am onoare şi, de aceea, propun cetăţenilor judeţului Hunedoara să participe la „MARŞUL DEMNITĂŢII”, indiferent de clasa socială, vârstă, culoare politică, un marş prin care se doreşte „salvarea bunului simţ”, a mai declarat Petru Mărginean.
Liderul conservatorilor hunedoreni crede că a venit momentul ca la acest marş să participe toţi cei care nu sunt de acord cu măsurile anticriză, asumate de Guvernul Boc. Dacă iniţiativa va avea ecou în rândul cetăţenilor, Mărginean şi-a propus ca acest „marş al demnităţii” să aibă loc în fiecare săptămână, pe traseul Prefectură-Casa de Cultură din Deva.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valter Cojman spune:

    Pentru toti parlamentarii : ati jurat ca veti apara interesele poporului – SARACIA NU ESTE UN INTERES AL POPORULUI deci VOTATI PENTRU MOTIUNE ! UDMR-isti ati avut mereu sustinerea a 6% din populatie dar , MARE ATENTIE : cel putin 4% vor fi afectati de genocidul initiat de BaseBoc si veti ramane cu doar 2% . DACA VRETI SA RAMANETI PE SCENA POLITICA SI IN 2012 ,VOTATI PENTRU MOTIUNE ! MINORITATI – acelasi sfat ca la UDMR . INDEPENDENTI – NU STATI DE O PARTE . VOTATI PENTRU POPOR , VOTATI PENTRU MOTIUNE ! . ALTFEL , IN 2012 VETI DISPARE DIN VIATA POLITICA .

    NOROC BUN TUTUROR , MAI PUTIN HOTILOR , LASILOR , LINGAILOR , LICHELELOR , CORUPTILOR SI DICTATORILOR !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Boala ratărilor la juniori

Echipa de juniori C (născuţi 1994) a CS Real Sport Deva, campioana judeţului Hunedoara, a suferit două eşecuri la limită,...

Ambient, de 17 ani alãturi de Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Sibiu, 8 iunie 2010 – Ambient a fost şi anul acesta partener principal al Festivalului Internaţional de Teatru de la...

Încã o recunoaştere a invenţiilor lui Corneliu Birtok-Bãneasã

Inventatorul devean, Corneliu Birtok Băneasă (foto), s-a întors de la Salonul Internaţional „INVENTICA”, desfăşurat în perioada 9-11 iunie 2010, la...

Închide