Apartament transformat în depozit de ţigări de contrabandă

Carmen Cosman

O femeie din Vulcan este cercetată penal de poliţiştii hunedoreni, după ce şi-a transformat apartamentul într-un adevărat depozit de ţigări netimbrate. Şi nu este singura care se ocupă cu contrabanda de ţigări.

La domiciliul ei, poliţiştii municipiului Vulcan şi luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă al IPJ Hunedoara au descoperit, în urma unei percheziţii, 40.000 ţigarete fără timbru fiscal legal, în valoare totală de 16.862 lei. Femeia, în vârstă de 31 de ani, este cercetată pentru contrabandă.

O altă vulcăneancă, de 40 de ani, avea, de asemenea, aproape 5.000 de ţigarete fără timbru fiscal, în valoare de aproape 2.000 de lei, dar poliţiştii au mai găsit şi 15 cutii cu pocnitori din clasa I. Şi ea este cercetată penal atât pentru contrabandă, cât şi pentru deţinerea de obiecte artizanale şi de distracţie, pe bază de amestecuri pirotehnice din clasele interzise la deţinere.

Poliţiştii au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a comercializării de produse fără banderolă fiscală, supuse accizării, în cadrul căreia au fost efectuate mai multe percheziţii domiciliare la diferite locaţii, despre care existau informaţii că sunt folosite în scopul depozitării de ţigări fără timbru fiscal.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.