Apa Serv Valea Jiului îşi promovează facilităţile oferite abonaţilor

4 noiembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Maximilian Gânju

Angajaţii operatorului de apă şi canal din Valea Jiului împreună cu conducerea societăţii merg în centrele de încasări şi le explică abonaţilor avantajele unei facilităţi. Este vorba de contul online pe care consumatorul şi-l poate crea pe site-ul societăţii, care-i aduce o serie de avantaje.
„Prin contul online omul îşi primeşte factura imediat ce este generată la noi în sistem. Clientul şi-o poate achita on line, poate să-şi vizualizeze istoricul consumului şi aceste lucruri îi creează un confort clientului”, a explicat Alina Pavel, şef Serviciu comercial din cadrul Apa Serv Valea Jiului. Consumatorii casnici şi nu numai erau nevoiţi în unele situaţii să facă două drumuri într-o singură lună la centrele de încasări. O dată să-şi precizeze consumul, dacă nu erau găsiţi acasă de angajaţii operatorului, iar a doua oară să-şi achite factura. Prin metoda electronică îşi pot da lunar consumul şi scapă de drumuri şi statul la cozi la centrele de încasări.
„Prin aceste discuţii directe cu consumatorii ne propunem să avem cât mai mulţi beneficiari cu un cont online, un cont care le aduce mai multe avantaje. Această facilitate o avem de aproape un an de zile, dar într-un an nu am avut decât şapte la sută din abonaţi care şi-au creat cont online. Noi am pus un filmuleţ în care arătăm cum se face contul on-line şi în patru zile am avut deja 10 conturi create. Acest lucru ne-a determinat să venim aici (n.r. la un centru de încasări din Petroşani) şi să mediatizăm acest cont on-line care aduce beneficii atât nouă, cât şi utilizatorilor. Sunt trei paşi pentru crearea lui, nu este foarte greu, iar pe factură avem şi un îndrumar. Toată operaţiunea nu durează mai mult de 30 de secunde. Am demarat la Petroşani acţiunea de mediatizare, dar o să o facem la toate centrele de încasări din Valea Jiului. (…) Pentru client, beneficiul este că poate avea un istoric al facturilor, al consumului de apă, acces la factura electronică şi nu mai trebuie să stea la coadă. Din punctul nostru de vedere, noi suntem bucuroşi când clientul este mulţumit”, a declarat Cristian Ionică (foto), directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 5.11.2018

Robert George Stroia, tânăr din judeţul Hunedoara Pentru că a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare...

Hunedorean suspectat de crimă, prins de poliţişti

Individul de 30 de ani, din judeţul Hunedoara, se sustrăgea arestării preventive. Este suspectat pentru comiterea infracţiunii de omor şi...

Bulina albă, 5.11.2018

Liana Ştaier, şef serviciu ADE Hunedoara Pentru implicarea şi coordonarea unor proiecte de promovare turistică a judeţului Hunedoara.

Închide