Actualitate

Apa Prod, acreditată TUV

Nicolle Ebner

SC Apa Prod SA Deva a obţinut certificarea de calitate din partea TUV-Austria, unul dintre cele mai renumite organisme de certificare la nivel mondial.

Sistem implementat de jos în sus
În urma auditului şi a expertizei de specialitate realizate de către specialiştii companiei, SC Apa Prod SA Deva a obţinut acreditare pe sistemele ISO 9001 şi ISO 14001, pentru componentele de calitate şi mediu. De asemenea, actuala certificare se referă la întreg managementul de calitate, ceea ce va impune în următorii trei ani de contract cu firma austriacă, o implementare riguroasă a instrucţiunilor de lucru pe fiecare componentă şi implicit, anumite standarde de performanţă, ce vor trebui respectate de către fiecare angajat al societăţii hunedorene. Este vorba despre un sistem de management, care va trebui implementat de la cea mai joasă treaptă, până la cea mai înaltă. Pe durata celor trei ani de contract, operatorul regional de apă, Apa Prod SA Deva se va obliga să îndeplinească anumite exigenţe europene în ce priveşte calitatea serviciilor, dar şi perfectarea managementului de vârf. Prin acest demers, se urmăreşte ca activitatea companiei hunedorene să fie în concordanţă cu standardele europene, obiective ce pot fi realizate numai cu ajutorul unor organisme de certificare, consacrate în spaţiul european. “Pentru SC  Apa Prod SA Deva, această certificare înseamnă atât o recunoaştere a performanţelor în urma unei evaluări riguroase făcute de către mai mulţi auditori specializaţi, dar şi un angajament foarte important, pe care compania şi-l asumă întru perfectarea sistemelor de management şi implicit, pentru creşterea calităţii serviciilor”, a declarat Victor Arion (foto), manager general al SC Apa Prod.

O confirmare a calităţii serviciilor
La evenimentul de acordare a certificării, desfăşurat vineri, la sediul companiei din Deva, au participat reprezentanţi ai companiei austriece, consultanţi de specialitate, managerii companiei hunedorene, subprefectul de Hunedoara, Dorin-Ovidiu Gligor, viceprimarul Devei, Florin Oancea. Autorităţile hunedorene apreciază această certificare drept un progres considerabil, pe care compania hunedoreană îl înregistrează în acest moment şi în acelaşi timp, o confirmare a angajamentului făcut pentru optimizarea serviciilor oferite comunităţii hunedorene.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura