Antrenor brazilian pentru Autobergamo Deva

Aşa cum a anunţat recent conducerea formaţiei de fotbal în sală Autobergamo Deva a fost adus la timona echipei un nou an­trenor, tot străin dar cu o carte de vizită impresionantă. Hunedorenii vor fi pregătiţi de Victor Acosta Garcia (foto), un tehnician cu 20 de ani de experienţă la acest nivel.
Noul antrenor al devenilor are 56 de ani, cetăţenie braziliană şi spaniolă şi vine la Deva după ce ultima dată a antrenat în Kuweit, la formaţia Al Arabi, în ultimele două sezoane. Anterior, pregătise echipa FC Tommy Split în Croaţia, dar a fost antrenor şi Nagoya Ocens, în Japonia, cu care a câştigat, prin­tre altele, 3 titluri şi o Cupă a Asiei.
Experienţa de la Deva va fi a patra în afara Spaniei pentru tehnicianul latin, care are în CV alte 8 formaţii antrenate în peninsula iberică, din 1991 până în 2012.
„De astăzi, Victor va decide totul din punct de vedere tehnic şi organizatoric având mână liberă în a completa lotul nostru”, a anunţat, pe pagina de Facebook, Dorin Popa, preşe­dintele grupării devene.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare