Aninoasa a achitat aproape şase milioane de lei din datorii

5 august 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05 nicolae dunca primar aninoasa2 (2)Maximilian Gânju

Un ajutor guvernamental este aşteptat la Aninoasa, după ce edilul localităţii a primit asigurări de la premierul Victor Ponta, că o sumă de bani va fi îndreptată, de la bugetul statului, şi spre localitatea aflată în insolvenţă.
Administraţia publică locală din Aninoasa aşteaptă un ajutor de circa trei milioane de lei de la Guvern, sumă care ar acoperi şi restul datoriei din cele peste nouă milioane de lei pe care primăria o avea şi care a băgat-o în insolvenţă.
Primarul Nicolae Dunca (foto) spune că a discutat cu premierul Victor Ponta şi după ce i-a explicat situaţia grea a localităţii, a primit asigurări că va găsi sprijin la Guvern. „Aşteptăm acum să vedem, în urma şedinţei de guvern, ce ne dau. Am vorbit eu cu premierul, la Orăştie, şi mi-a spus că-mi dă banii pentru a ieşi din insolvenţă, diferenţa de 3,6 milioane de lei. Am avut datorii de 9,2 milioane de lei şi am plătit până acum aproape şase milioane de lei. Noi am rezolvat datoria aceasta, însă nu mai putem şi restul, nu mai avem de unde. La veniturile noastre numai eu ştiu cum am strâns cureaua. Dacă ne ajută, o să ieşim din insolvenţă şi mai putem şi noi să ne aplecăm la problemele oraşului. Putem să dăm şi noi înainte cu reabilitarea drumului, şi cu multe altele care sunt de făcut. S-au alocat în urma şedinţei de guvern 600 de milioane de lei pentru plata arieratelor la primării şi mă gândesc că măcar un milion primesc şi eu din această sumă”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Nicolae Dunca, primarul oraşului Aninoasa.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Costel Avram: „Alianţele în România nu au rezistat!”

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Hunedoara a PNL, Costel Avram (foto), crede că fuziunea dintre liberali şi PDL trebuie să se finalizeze...

Comuna Teliuc a devenit un mare şantier

Locuitorii comunei Teliucu Inferior se vor putea bucura, cel mai probabil de la anul, de rezultatele unor investiţii europene demarate,...

Devean victorios în Gala RFX de MMA de la Mamaia

Alexandru Mezei (foto), de la Gladyators Gym Dev, a câştigat înainte de limită duelul de MMA susţinut în gala RXF...

Închide